Sayfa 442/651 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. [QUOTE=eryikob;1857492]
     Alıntı Originally Posted by Baran Deniz Yazıyı Oku

Baran kardeş bizi uyutuyorlarmı...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    üstad vallahi bilmiyorum düşünmekten kayışlar yandı bende bu bahsettiklerim virman ise birileri toplayıp adrese teslim ediyor yada birileri satmak için elindekini dağıtıyor , ilk seçenek bana daha mantıklı geliyor, aksaçlılar satmaya karar verdiğinde istedikleri gibi hisseyi bir yere getirip ellerindekini sağa sola virman yapmadan elinden çıkartır diye düşünüyorum ,

2. [QUOTE=Baran Deniz;1857518]
     Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku

üstad vallahi bilmiyorum düşünmekten kayışlar yandı bende bu bahsettiklerim virman ise birileri toplayıp adrese teslim ediyor yada birileri satmak için elindekini dağıtıyor , ilk seçenek bana daha mantıklı geliyor, aksaçlılar satmaya karar verdiğinde istedikleri gibi hisseyi bir yere getirip ellerindekini sağa sola virman yapmadan elinden çıkartır diye düşünüyorum ,
    Aynen öyle
    Yukarı çıkarır elindeki malın %70 servis eder kalan %30 yabancı giriyor süsü verir...
    Bu işler böyle....

3. [QUOTE=eryikob;1857559]

Aynen öyle
    Yukarı çıkarır elindeki malın %70 servis eder kalan %30 yabancı giriyor süsü verir...
    Bu işler böyle....

Yabancimi hangi yabancı abi güldürmeyin ya bu kağıdı bedava versen insan iki kere düşünüyor evime haciz falan gelir diye istemiyor arkadaş takılmış takasa surda şu kadar burda bu kadar dükkan boş abi hangi malın hesabını yapıyorsunuz ki

4. [QUOTE=eryikob;1857559]

Aynen öyle
    Bu işler böyle....

Üstad bu virmanları şu anki durumda olumlu algılamak lazım ozaman peyder peyi aldıklarını bir yerde depoluyorlar ozaman

5. [QUOTE=arusa06;1857672]
     Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Yabancimi hangi yabancı abi güldürmeyin ya bu kağıdı bedava versen insan iki kere düşünüyor evime haciz falan gelir diye istemiyor arkadaş takılmış takasa surda şu kadar burda bu kadar dükkan boş abi hangi malın hesabını yapıyorsunuz ki
    Üstad anladığım kadarı ile ellerindekileri boşaltmaya karar verdiklerinde böyle yapıyorlar diye genel bir yorum yaptı ...

6. [QUOTE=Baran Deniz;1857702]
     Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku

Üstad anladığım kadarı ile ellerindekileri boşaltmaya karar verdiklerinde böyle yapıyorlar diye genel bir yorum yaptı ...
    Aynen

7. Hisseye yeni girenler heyecan katmış buraya sanki....

8.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Hisseye yeni girenler heyecan katmış buraya sanki....
    Benmi yeni

Sayfa 442/651 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •