Görüşlerinize tamamen katılmak il birlikte ek olarak gelecek 2 makinamız var. Bunlardan bir tanesi Aralık Ocak gibi gelecek ve başlayacak çalışmaya, diğeri Haziran 2020... Bunların maliyetleri çok daha aşağı çekeceğine, ciromuzu ve kar marjımızı çok fazla yukarı taşıyacağına inanıyorum. Çakallar satmaya devam etsinle![]()
şu anda elimde karel var dostlar...blcyt ,durdo ve karel ekmeklerini yediğim hisselerdir o yüzden de her zaman gönlüm onlarla beraber olacaktır...umarım bu üç hisse yatırımcısı de çok kazanır...bu arada durdonun temelini çok uzun süredir takip etmiş değilim..neler yapıyor hiç bir fikrim yok...ama geçmişte durdoda çok çift rakam özlemi çekmiştik..şu anda 10,80 civarlarında olmasından dolayı eski bir durdo yatırımcısı olarak gururluyum...
neyse dostlar fazla konuşmayayım..ben tekrardan başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sayın Keko arada uğrayın, ille de Durdo da olmanıza gerek yok![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ne bileyim bazen insanlar elinizde kağıt yokken neden gelip topikte yorum yapıyorsunuz diyorlar...o yüzden de elimde hisse yokken topiklerinden uzak duruyorum...yorum yapsam da çok çok az yaparım..ama elimdeki hisseye bol bol yorum yapıyorum tabi...buna geçmişte sizde şahitsiniz...tabi bazen o kadar çok yorum yaptık ki insanlar bıkıp bir sus dediler....
unutulmamalıdır ki hisseler eninde sonunda temel ederine ya çıkar yada inerler...gözlerinize değil akıl ve mantığınıza güvenin...gözler kademelerdeki lotlardan veya takaslardaki lotlardan çok etkilenebilir ama mantık etkilenmez..
Yer İmleri