Artan

11,44 10 11:02
127,60 10 09:55
171,60 10 10:59
43,60 9.99 11:02
9.442,50 9.99 11:01
Artan Hisseler

Azalan

27,26 -9.97 11:02
17,26 -9.96 11:02
188,00 -8.6 11:02
4,40 -7.17 11:02
1,39 -4.79 11:02
Azalan Hisseler

İşlem

4.138.331.717,50 11:02
4.066.249.109,58 11:02
3.678.641.695,40 11:02
3.080.594.147,60 11:02
2.878.874.573,30 11:02
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5245 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aylar önce bu dönemlerde karı artan ve büyüyen şirketlerin gözde şirketler olacağını ve piyasanın gereğini yaparak o hisseleri hakketikleri yere çıkaracağını söylemiştik...durdodan karelden ve blcyt dan orta ve uzun vadede iyi bilançolar bekliyorum...önümüzdeki bilançoda da ise durdo ve blcyt a çok güveniyorum ama karelin döviz açığı olması ve finansal borçlarının artmış olması kısada beni teredütlü kılıyor (beklendiği gibi çok çok iyi bilanço açıklamayabilir )...ama orta ve uzunda oda çok iyi kazandıracaktır...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...32681&page=278

geçmişte yaptığımız bir yorum..bu üç hissede gerçekten de çok iyi çıktılar ...eski hissemin topiğinde hatıralarımı görmek istedim..ben hepinize başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

https://www.hisse.net/topluluk/showt...32681&page=278

geçmişte yaptığımız bir yorum..bu üç hissede gerçekten de çok iyi çıktılar ...eski hissemin topiğinde hatıralarımı görmek istedim..ben hepinize başarılar diliyorum..
    Sn keko,

Diğer 2 hisse hangisi linkte göremedim...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn keko,

yorumumun içinde belirtmiştim o hisseleri...durdo,blcyt ve karel..tabi yorum yaptığım vakitlerde blcyt 1,65 seviyelerinde idi karel ise 5,50 civarlarında...neredeyse iki kat çıkmışlar...tabi durdo da o vakitler 6,50 civarı idi ..aynı şekilde durdo da çıkmış...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sn keko,

yorumumun içinde belirtmiştim o hisseleri...durdo,blcyt ve karel..tabi yorum yaptığım vakitlerde blcyt 1,65 seviyelerinde idi karel ise 5,50 civarlarında...neredeyse iki kat çıkmışlar...tabi durdo da o vakitler 6,50 civarı idi ..aynı şekilde durdo da çıkmış...
    Kaçırmışım tekrar teşekkürler. 2020 için arayışlarınız var mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Kaçırmışım tekrar teşekkürler. 2020 için arayışlarınız var mı?
    eğer arayışınız yoksa siz tam bir borsacı değilsiniz demektir...her zaman fırsatım oldukça araştırıyorum ama şu ana kadar yeni bir hisse bulamadım...ama şu anda elimdeki karel hissesinin çıkış potansiyeli yüksektir ..o yüzden de elimizdekinden maxsimum fayda sağlamak gerekiyor...piyasa kaliteli hisse çok ama bizim amacımız her zaman potansiyeli en yüksek olan hisseleri bulmak olmalıdır..

gelen bilançoların bir kısmına baktım ne yazık ki çoğu dökülüyor...o yüzden de ne yazık ki yeni bir hisseyi bulmuş değilim...bulursam zaten herkesin haberi olacak...aldığım hisseye çok yorum yaparım...

2019 yılı ilk çeyrek için 75 milyon ciro ,bu cironun 30 milyonu yurtiçi ,45 milyonu yurtdışı dediğimi hatırlıyorum ki şimdi geçmiş arşivlere baktım o yorumumu da gördüm...son gelen bilançoya baktığımda cironun 74 milyon olduğunu gördüm...yalnız geçmişteki kar beklentilerimi arşivden bulamadım...hafızamın tazelenmesi açısından görmek istiyordum ama bir çok hissenin temel analizini yapınca rakamlar birbirine karışıyor....o yüzden de sağlıklı bir bilgi kafada kalmıyor..

ama çift rakamları her zaman durdoya layık görüyordum...bu rakamı görmek size nasip olmuş dostlar...ben hayrını görün diyorum..başarılarınızın da devamını dilerim..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •