Sayfa 442/1007 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Cevap yazmıştım ama bur şekilde silmişim.
    Pasifleri artiran her sey öz sermaye karliligini da artirir. O yuden dediğiniz doğru degil.
    Önemli olan roic tir.
    Fakat ikise hisse fiyatini oransal olarak artirmaz.
    Bir hisseye deger bicmek için ina öğrenmeniz lazim.
    Bunun babasi Damadoran dir.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Aslında benim istediğim indirgenmiş nakit akımı yerine çok daha basit seviyede karlılıkla ilgili birkac temel göstergeye bakarak eleme/seçim yapabilmek. Bu sizce mümkün mü?

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Bu yaz baskın bir erken seçim dedikoduları dolaşıyor. Ne derdiniz? Erken seçimde borsa nasıl etkilenir?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4. Çok geçmiş olsun şimdiden .acil şifalar dilerim
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)

5.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    Geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. @manif…Allah şifa versin, sağlık söz konusuyken gerisi hikaye. Poz vs kapatıp bu sürece girmen daha doğru olur bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    Burada birbirimizi yazdıklarımız kadar tanıyoruz, asıl hikâyelerimizin yazmadıklarımızda olduğunu nasıl da güzel hatırlattınız bize... Abi, Allah şifa versin... Ankara, Gazi Üniversitesi Hastanesinde kayınvalidem çok başarılı bir ameliyat geçirmişti üç yıl önce...

8. Geçmiş olsun manif acil şifalar dilerim

Sayfa 442/1007 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •