Sayfa 442/1003 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop LXIII

1. 13 liradan petko alacakları koruma ve yaşatma derneği üyeleri kimler elleri göreyim...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Kchol de bozdu tabanı
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gahahah ..

a haber izlemeyen herkes potansiyel vatan haini bu ülkede.

neee

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    normalde bazı işler cuma akşamları yapılırdı.
    Soğuma sağlanırdı biraz.
    acele mi oldu bu iş sankim?
    piyasaya baktığımızda israilin ve amerikanın abuk subuk davranışları mevcut.
    başka da önemli bişi var mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

yarında dolar alanları vs içeri atabilüle.....

5. Ahanda zil çalıyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    11317 gördü ben 11366 ikinci longu vurdum şimdi 11346
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post7000145

11366 ikinci long 11396 flat ..reyiz bozkurt ve katırcı bediirii gibin 30 pointumu alayım da
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dünya yeni düzene girdi çoktan.. artık buradan dönüş yok.

zaten ortadoğudaki gidişat habercisiyidi. trump noktayı koymuş görünüyor artık restte.

gerçi haksız sayılmaz.. abd neredeyse dünyanın her ülkesinde üssü bulunan devasa bir güç heryeri dilediği ayarı veriyor. haliyle artık trump bu gidişe son vermek istedi. çünkü dünyanın heryerini aynı anda kontrol etmek cidden devasa bir bütce gerektiriyor aynı zamanda.

uzatmadan özetle yazayım. yeni oluşan dünya düzeni kısaca şu şekilde planlıyorlar..

trump herşey yıkılsın çöksün .. istiyor yani ekonomisi berbat olan ülkeler tr de bunun içinde ya tamamen benim sömürge ülkem olur yada ben bir şekilde herşeyi yakar yıkar en baştan güclü olanın ayakta kalabileceği posizyona sokarım dünyayı deyor.

yıkmayada başladı.. adam delirmiş demeyin . tekrar büyük amarika diye sürekli söylemesinin nedeni var. yani tüm çürük ekonomiler batsın istiyor. bunun içinde düğmeye basmış. üretimin abd de olması için tonla vergileri boşa koymadı.

kısa trump dünyayı kasıp kavuracak... elinde de güç var.

her ülkenin birbirini arkasından bıçaklamasından iki yüzlü olmasından bıkmış.. tüm dünya düzeni yeniden kurulsun güclü olan ayakta kalsın diyor.

zaten dünyada insan fazlalığı var.. her boku biz yapıyoz siz anca tüketiyonuz deyor özetle.

bi bok bildiğimden değil.. görünen köy bu şahit.

abdye gemilerle getirilen tonlarca altınlar boşa olmasa gerek ?

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post7000145

11366 ikinci long 11396 flat ..reyiz bozkurt ve katırcı bediirii gibin 30 pointumu alayım da
    Dayucuğum zencileri saldılar piyasaya dikkatli ol, bugün de 30 pivan almayıver nolcuuk yani
    Tabanda bekliyorum sizi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 442/1003 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •