Millet batan geminin mallarını alma için sıraya mı geçmiş yine.tribünler dolu.Batan gemini mallarını alanlar,borçlu çıkabilir,dikkaaattt.
Millet batan geminin mallarını alma için sıraya mı geçmiş yine.tribünler dolu.Batan gemini mallarını alanlar,borçlu çıkabilir,dikkaaattt.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Denizde 40000 satan Mahsun Beyse işler kötü demekki. O da umudukesip teslim olmuş olabilir. Bu arada baykankinin de sesi çıkmaz oldu. Hayırdır inşallah
Hisseyi bu fiyatlarda tutan tahta sahibi..İsteseydiler şimdiye çoktan dibe gömerlerdi. Denizden yapılan satışın M.Ö olmadığını düşünüyorum. Satıp çıkmaya karar veren biridir..
Bugün tam tersini de yapmış olabilirler.. satış tarafında patron, alışta ky olabilir.. belki de her iki ntarafta da kendileri olabilir..net olan şu, istedikleri gibi at koşturuyorlar... Ama o at intikam alacak bir gün![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Bu aslanlar hisseyi bu kadar takip ediyorlarsa demekki bir planları var. Ama şunu o kalın kafalarına bir türlü sokamadık. Bu fiyatlara......... alırsınız.
Vay arkadaş arka planda neler dönüyormuş... son saniyeler falan.. Allahtan ben olayın o tarafında değilim. Cep telefonuna bakıyorum fiyat 0.46 mesala bende o fiyatın altına üstüne alım yazılıyorum. Gelirse....
Ha birde direk 10bin lot 10bin lot olarak giriyorum alışımı. Bunu söylüyorum çünkü taktiksel bir hareket yapmamız gerekiyorsa söyleyin öyle yapayım diye... sonuçta hepimiz bu kağıttayız ve kazanma peşindeyiz.. ben ( kendime göre) ağırlığımı bu hisseye giriyorum. Yani düştükçe alacağım. Bakalım ne olacak..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri