Sayfa 444/779 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by oncetemel Yazıyı Oku
    Gerçekten artık bu kağıda söylenecek söz yok 4 sene oldu 4 yeter artık yahu 130 milyon dolar değeri var bu şirketin şaka gibi yeni yetme yazılım şirketleri 100 küsür milyonlara dayanmış bu işleri yoluna koymuş kar açıklamış herşey güzel hala 15 liralarda sürtüyor. 15.80 lere çıkarıp 15 e basıyor hacimsiz kağıt olsa tamam diyeceğin nasıl bir parasal güç var burda anlayamıyorum. Dertleri ne çözemiyorum. Ytd

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen.. 50 senelik şirket, 2400 insan çalıştırıyorsun, çoğu mühendis..ama elde ettiğin kar 50-100 mühendisin elde ettiği kar kadar. Sadece son 1-2 sene için söylemiyorum, ondan önceki seneler de aynı şekilde. O insanların hepsini tarlada çalıştırsan, daha fazla gelir elde edersin, nasıl bu kadar verimsiz bir şekilde kullanabiliyorsun. Bence Çinliler buna bir el atmalı, yeni yönetim kurulu başkanını laf olsun diye atamamışlardır herhalde. Adamlar şirketin yüzde 48'ine ortak, herhalde bir hal çaresini artık düşünürler.

Yok CEO'muz şunu aldı, yok logomuzu nasıl değiştirdiklerle yatırımları ilgilendirmeyen şeylerle uğraşacağınıza, çeyrek bir marka yapmaya çalışsaydınız..falancanın ürünlerini yerlileştirmek...çin taklit zihniyetini bravo kapıyorsunuz..2400 insan, dile kolay..sadece 100 tanesini yenilikçi ürünlere ayırsanız, 10 senede bir marka çıkarırlardı..50 sene olmuş, dile kolay..

2. Netaş yatırımcı ilişkilerine 2 hafta önce mesaj attım, tınmadılar. ZTE'ye ve Çinli yöneticilere de atacağım, bakalım yanıt veren olacak mı...Yatırımcı ilişkilerinin soruya yanıt vermediğinden onlara yönelttiğimi de eklerim tabi..

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Aynen.. 50 senelik şirket, 2400 insan çalıştırıyorsun, çoğu mühendis..ama elde ettiğin kar 50-100 mühendisin elde ettiği kar kadar. Sadece son 1-2 sene için söylemiyorum, ondan önceki seneler de aynı şekilde. O insanların hepsini tarlada çalıştırsan, daha fazla gelir elde edersin, nasıl bu kadar verimsiz bir şekilde kullanabiliyorsun. Bence Çinliler buna bir el atmalı, yeni yönetim kurulu başkanını laf olsun diye atamamışlardır herhalde. Adamlar şirketin yüzde 48'ine ortak, herhalde bir hal çaresini artık düşünürler.

Yok CEO'muz şunu aldı, yok logomuzu nasıl değiştirdiklerle yatırımları ilgilendirmeyen şeylerle uğraşacağınıza, çeyrek bir marka yapmaya çalışsaydınız..falancanın ürünlerini yerlileştirmek...çin taklit zihniyetini bravo kapıyorsunuz..2400 insan, dile kolay..sadece 100 tanesini yenilikçi ürünlere ayırsanız, 10 senede bir marka çıkarırlardı..50 sene olmuş, dile kolay..
    Sorma ustam ailemde bile hemen herkeste bu hisse var yıllardır. Bir yukarı bir aşağı bir türlü istikrar yakalayamadı. Hangi borsa ile ilgilenenle konuşsam onlarda da netaş var. Bu nedir ya millete dağıttıklarını toparlayamıyorlar heralde ondan gitmiyor. Çinlilere güvendik onlarada trump bi rahat vermedi ne olacak böyle bilmem ömrümüzün sonuna kadar bağlandık mı ne yaptık buna.

4.  Alıntı Originally Posted by oncetemel Yazıyı Oku
    Gerçekten artık bu kağıda söylenecek söz yok 4 sene oldu 4 yeter artık yahu 130 milyon dolar değeri var bu şirketin şaka gibi yeni yetme yazılım şirketleri 100 küsür milyonlara dayanmış bu işleri yoluna koymuş kar açıklamış herşey güzel hala 15 liralarda sürtüyor. 15.80 lere çıkarıp 15 e basıyor hacimsiz kağıt olsa tamam diyeceğin nasıl bir parasal güç var burda anlayamıyorum. Dertleri ne çözemiyorum. Ytd

Belki istedikleri mal var ama düşmüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    ne yapalim
    o gidecek diye aldigimizi bu fiyatlardan satalim
    kaptirmayacakti...
    yiyorsa tekrar gelsin 6 lara
    show yapiyordu....
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Tek kışı yok spek anlamında 4-5 kişi var kendı aralarında paslanıp duruyor. Fıyat 6 da olsa 30 da olsa her zaman kazanıyor. Robotun elındeyız muhtemelen yarın yukarı doğru yüzde 3 luk bır ağza bal çalma hareketi yapar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    Kumar oynarsan masa hep kazanir,
    Ama ben kumar oynamiyorum.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

8. Netaş hisselerini toprağa gömüp, üzerine de beton attım... Ben de mal filan yok yanii...!
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 444/779 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •