Teşekkür ederim. Çok şükür çok daha iyiyim. Covid-19 'u ve etkilerini tamamen atlattım...
Tek sıkıntı fıtıkların verdiği rahatsızlık. O da çok çalışmaktan. Çalışmayı bırakınca geçecektir inşaAllah...
Tam kapatıyordum ki mesajınızı gördüm. Cevap vermeden kapatmak istemedim. Kısaca hisselere bakacak olursak:
GEDZA...
Sıkıntı aylık görüntüde. Mâlum en üst dereceli zaman dilimi olduğu için etkisi çok fazla oluyor...
Fakat haftalık gittikçe güçleniyor. Bu çok olumlu bir durum ama aylık düzelmeden pek bir etkisi olmaz...
Günlük ise yine sıkıntılı. Yönünü aşağı çevirmiş durumda ama henüz kötüleşmedi..
Saatlik ise kötüleşmeye başladı...
Tüm bunlara bakarak şöyle bir senaryo çizebiliriz:
- Tüm zaman dilimlerinin senkron hâle gelebilmesi için biraz zamana ihtiyaç var. O nedenle aylığın düzelmesi için ve haftalığın da turunu tamamlayabilmesi için günlüğün birkaç tur atması lâzım. Saatliğin atacağı turun haddi hesabı yok. Çok daha fazla...!
- Kısaca 2-3 aydan önce bunlar senkronize olamazlar. Olurda arada yine olumlu bir haber gelirse, bu durumda bölgeler arası geçişleri doğrudan yaparak oluşumu hızlandırabilirler. Ben şu anki duruma göre yorum yapıyorum. Gelebilecek olan olumlu bir haber her şeyi değiştirebiliyor...
Kısacası kısa vadede pek bir şey beklemiyorum, eğer haftalık da bozacak olursa yine sıkıntılı seanslar bizleri bekliyor olacaktır. Günlüğün turuna göre arada güzel günler de yaşayacağız gibi düşünebiliriz...
GEDZA 'ya hâkim olduğum için detaylı yazdım. Diğer hisseyi özet yazacağım, kusura bakmayın...
![]()

Yer İmleri