Sayfa 444/538 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494 ... SonSon
Arama sonucu : 4304 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. 42-43 arası git gel, bu rezilliği daha ne kadar sürdüreceksiniz yahu, kim hisseyi bu kadar baskılıyorsa bir lokma ekmeğe muhtaç kalsın inşallah, en sonunda bizi de bozmayı başırdınız kocaer yönetimi, faaliyetleri konuşucağımıza nelerle uğraşıyoruz, buna seyirci olan hakan beyi tebrik ederim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Bu kadar baskıdan sonra ilk harekette üstteki boşluğu hedef yapmalı, 46.20, sonrası hacim durumuna göre değişebilir ama yine kapanışta cortlarsa hedef çöp.

3. Sürünürken kimse yüzüne bakmaz, bir tavan olursa millet sıraya girer, kaçan kovalanır, hep öyle olmuştur.
    Neyse en azından 42-43'ten darklı bir rakam gördük, şimdi ondalıklarda da farklı bir rakam isteriz.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sürünürken kimse yüzüne bakmaz, bir tavan olursa millet sıraya girer, kaçan kovalanır, hep öyle olmuştur.
    Neyse en azından 42-43'ten darklı bir rakam gördük, şimdi ondalıklarda da farklı bir rakam isteriz.
    Çünkü bizim millet kalkmışı sever

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. Gün içinde gördüğün en yüksek rakamdan kapat da dönüşe inanalım tahtacı, gevşemek yok, yatırımcı bırakmadın zaten, bas git yoksa Kekoya kaptırırsın malını, iki katını alır senden.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Gün içinde gördüğün en yüksek rakamdan kapat da dönüşe inanalım tahtacı, gevşemek yok, yatırımcı bırakmadın zaten, bas git yoksa Kekoya kaptırırsın malını, iki katını alır senden.
    bana iki kat hisse alma imkanı veriyorsa bu tahtacının ayıbı olacak...biraz utanması varsa hisseyi yukarı çekecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bana iki kat hisse alma imkanı veriyorsa bu tahtacının ayıbı olacak...biraz utanması varsa hisseyi yukarı çekecek...
    Eggub 90 olursa 45'ten 2 kat Kcaer alıyorsun hocam, zaten geçen 80'e dayamıştı ama seni duyar duymaz 1 lira attı yukarı.
    Bilanço iyi gelirse biraza zor alırsın ama kötüyse mümkün olabilir.

Eylül ayı için umutluydum bakalım artık, iyi bir hafta ve ay olması dileğiyle.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Eggub 90 olursa 45'ten 2 kat Kcaer alıyorsun hocam, zaten geçen 80'e dayamıştı ama seni duyar duymaz 1 lira attı yukarı.
    Bilanço iyi gelirse biraza zor alırsın ama kötüyse mümkün olabilir.

Eylül ayı için umutluydum bakalım artık, iyi bir hafta ve ay olması dileğiyle.
    kocaerde bilanço da etkili olabilmesi için çok iyi bir bilanço gelmeli....onun dışında kocaerde asıl etkili olacak olan şey ise jes ve diğer beklentileri ile ilgili olan gelişmelerdir...(amerika ve suudi arabistanda kurulacak fabriklar ve jes ) yalnız döviz kuru da kocaer için çok önemli...amerika ve avrupadaki faiz indirimleri de satışlarını artırabilecek buda önemli bir faktördür....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 444/538 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •