Sayfa 445/907 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. benim rüçhanları kullanmamı beklemiş bu akşam üstü !

2.  Alıntı Originally Posted by GÜRAY Yazıyı Oku
    benim rüçhanları kullanmamı beklemiş bu akşam üstü !
    Rüchanları kullanmaktan kastınız nedir hocam? Benim elimde 25 bin rüchan var pazartesi günü hisseye dönmesini bekliyorum..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ulusoy un da talip ilgili kap https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/910572

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by albul72 Yazıyı Oku
    Bunları yazarken olmaz ama bir ihtimal diye içinizden geçiriyorsanız eğer,durumumuz çok ciddi sayın Bşkent.Zira bende de hep öyle his var ,haberlere bakıyorum,gelişmeleri izliyorum inanın şu tahtalara baktığımda bu fiyatlara inanmıyorum.Bir ülkenin en üst makamı bile bile vatandaşı dolandırsın diye böyle bir iblise neden arka çıksın.Bu pek olası değil ve mutlaka bir sonucu olacaktır.Ben sabırdan yanayım,bakalım ne olcek!!!!!!
    Bozacı-şıracı hikayesi ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diyerek özetlemiş olalım..

5. İhlaslar hakkında kasası doldu taştı geleceği parlak gibi laflar edip insanların kafasını karıştırmayın..M-covid 'in kasası doldu ama gözü ve midesi dolmaz hala verin verin diyor canavar iblis hiç şükür yok..

6.  Alıntı Originally Posted by siren Yazıyı Oku
    Cok yogunum cok aksam sag salim insallah muhabbete gelecem Sevinc paylasildikca buyur
    inşallah zararda olan arkadaşlarımz bir nebze rahatlar,sayın siren inşallah kapa düşen bu habverde bedelli için yapılan bir oyun değildir de muhabbetimiz hep bol olur.ayrıca tüm hissedarların ve islam aleminn kandili mübarek olsun.

7. Borsa tarihinin ve zamanımızın en zalim, acımasız,merhametsiz,aç gözlü,gırtlağına kadar kul hakkı yiyen iş insanı (sözde)bunları sağır sultan biliyor ama bu adamı destekleyenler ne hikmetse bilmiyorlar...

8. inşallah yarın bu haberi kullanarak mal yedirmezlerde zararda olan arkadaşlarımız zararlarını kurtarırlar yeni almak isteyen şahışlar acele etmesinler tavsiyem ytd

Sayfa 445/907 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •