Artan

286,25 9.99 12:05
289,25 9.98 09:55
81,20 9.95 12:05
295,50 9.95 12:05
56,95 9.94 12:05
Artan Hisseler

Azalan

39,54 -9.97 12:05
16,09 -9.96 12:06
15,04 -6.93 12:06
221,00 -5.15 12:05
82,65 -5.11 11:57
Azalan Hisseler

İşlem

4.285.787.998,50 12:06
2.521.968.360,20 12:05
2.071.666.420,60 12:06
2.037.710.374,00 12:06
2.006.031.485,94 12:05
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 445/875 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    nereden baslasam nerede bitirsem

ABD de kadinlar erkeklerden kopeklerde cocuklardan daha degerli

inanmiyorsan gel kendin gor

evler buyuk icinde kimse yok arabalar cok buyuk ucuz hatta bedava ama sag koltuk hep bos

dunyanin en uzun sahilleri ama kopekbaligindan denize giremiyorsun

Dunyanin en ucuz eti ama gercek degil

Dunyada en cok ve en cesitli lokantalar ama ne sunum nede sunanlar zevk vermiyor

Dunyanin en cok baligi tutulur ama baliklar lezzetli degil

Heryere yol var park yerleri bedava ama gidecek yer yok

Para kazanmak cok kolay ama harcamak icin senede 2 hafta veriyorlar yetmiyor

Insanlar cok ozgur ama cok cirkinler

Komsuluk yok gibi bir sey. Komsuluktan anladiklari sey uzaktan hayy demek bahceden bahceye

Herkes kitap okuyor ama okunan kitaplarin %99 u roman. hastalik derecesinde cok kitap okuyorlar ama bos kitap bunlar yalnizca hayal gucunu artiriyor. Bilgi yok kendini gelistirmek yok cok siglar.

24 yildir bu tuhaf ulkedeyim gel yer degistirelim valla billa
    Bunlar psikolojik sebepler reel sebepler değil, belli ki seni toprak çekiyor artık.
    Dediklerinde dogruluk payı olanlar da var olmayanlarda var bunlar hakkinda detaya girmeyeceğim.
    Sadece sunu soyleyeyim amerikaya maaş odaklı düşünerek gitmeyin. Oralarda maaşlı çalışip cok mutlu olan adam görmedim. Abd hala eşitlikçi fırsatlar ulkesi. Gidecekseniz serbest müteşebbis olun kendi işinizi kurun. İşler yolunda giderse hem mutlu olursunuz hem guzel kazanırsınız hem de yemeye vaktiniz olur. Maaşlı iş sizi bu arkadaşın psikolojisine sokar. Halbuki tikir tıkır çalışan bir tezgahı olsa üç ayda bir ay turkiye ye gelse takılsa bu problemlerin hiçbirini yaşamayacak.

2. Dolandırıcı SMS lerine bir örnek. az once geldi. Tanıdıklarınızı uyarın.

300 TL DEGERINDE BIM HEDIYE CEKI KAZANDINIZ,24 SAAT ICINDE MUSTERI HIZMETLERINI ARAYINIZ, 08882984748 iptal icin http://y.mesaj.tech/cxfQ+xRf B279

3.  Alıntı Originally Posted by WellsFargo Yazıyı Oku
    Bunlar psikolojik sebepler reel sebepler değil, belli ki seni toprak çekiyor artık.
    Dediklerinde dogruluk payı olanlar da var olmayanlarda var bunlar hakkinda detaya girmeyeceğim.
    Sadece sunu soyleyeyim amerikaya maaş odaklı düşünerek gitmeyin. Oralarda maaşlı çalışip cok mutlu olan adam görmedim. Abd hala eşitlikçi fırsatlar ulkesi. Gidecekseniz serbest müteşebbis olun kendi işinizi kurun. İşler yolunda giderse hem mutlu olursunuz hem guzel kazanırsınız hem de yemeye vaktiniz olur. Maaşlı iş sizi bu arkadaşın psikolojisine sokar. Halbuki tikir tıkır çalışan bir tezgahı olsa üç ayda bir ay turkiye ye gelse takılsa bu problemlerin hiçbirini yaşamayacak.
    Amerika'da beyaz yaka çalışan olmak modern kolelik zaten...bu açıdan Avrupa daha iyi...beyaz yaka olup Amerika ya giden 2 tanıdığım oldu, 20 si Avrupa'ya gitmistir( burada belii düzeni olup 30 dan sonra gitmekten bahsediyirum)...Kanada tercih ediliyor mesela.

Türkiye de beyaz yaka açısından Amerika gibi, daha kötü hali sadece..mantık iyice Amerika'ya benzemeye başladı,modern kolelik bizde de geçerli olmaya başladı.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Amerika'da beyaz yaka çalışan olmak modern kolelik zaten...bu açıdan Avrupa daha iyi...beyaz yaka olup Amerika ya giden 2 tanıdığım oldu, 20 si Avrupa'ya gitmistir( burada belii düzeni olup 30 dan sonra gitmekten bahsediyirum)...Kanada tercih ediliyor mesela.

Türkiye de beyaz yaka açısından Amerika gibi, daha kötü hali sadece..mantık iyice Amerika'ya benzemeye başladı,modern kolelik bizde de geçerli olmaya başladı.
    Sn.Cautionary, köle demek ortaçağda barınacak yer ve 3 öğün yemek karşılığında çalışmak olarak karşımıza çıkıyor. Şu an ki durum çok daha fena. Çünkü çalışarak belki 3 öğün yemek yiyebiliyorsunuz lakin barınacak bir yere sahip olmak için maalesef çalışmak dahi yeterli değil.
    Demek istediğim; size katılıyorum hatta ekleme yapmak istiyorum.

21.yy da ki durum, ortaçağda ki kölelik statüsünden çok daha alt düzeyde bir tanım gerektirdiğidir...

Mesela bugün amelelik yapıp günlük 100 tl kazanabilir, ancak 4 kişilik bir aileniz varsa bunlara 100 tl ye 3 öğün yemeği zor alırsınız... Barınma ve güvenlik ekstra hizmet paketleri...

ABD ye gelince asla düşler ülkesi değil... TV ler deki bize anlatılan gibi ABD lilerin bir eli yağda bir eli balda değildir..
    Eşşek gibi çalışıyorlar...

Türkiyeye de gelince asla muhteşem bir ülke değiliz... Siyasilerin bize anlatığı gibi yıllık kişi başı 11,000 usd gelir yoktur. 11,000 usd ı bir arada gören insan sayısı kaçtır?

Neyse ABD en azından adını koymuş.

KAPİTALİZM in KRALI benim diyor. Faizleri sıfır etmiş, zenginde fakirde eşşek gibi çalışmak zorunda...

Türkiye yine iki arada bir derede. Kapitalismiyiz, sosyalist miyiz? Belli değil.. Faizler %15, sermaye sahipleri evlerinde digiturk izleyip popolarını büyütürken, 1404 TL alan işçi ayda 26 gün günde 9 saat çalışmak zorunda...

Bence vahşi olan ABD daha iyi... En azından temel tüketim maddeleri almada Türkiyeden çok daha iyiler...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Valla benim anladigim oyle degil

AB de maaslar kesinlikle daha dusuk ABD ye gore ustune vergiler anormal yuksek
    ikincisi ABD de irkcilik yok
    birde ABD de issizlik yok gibi bir sey AB de cok daha yuksek

Dun bir Turk pikniginde bir suru Turkle tanistim. Aralarinda turist vizesiyle ABD de is arayanlar vardi. Ayrintili konusmaya firsatim olmadi ama gencecik kizlar izmirden istanbul dan gelmisler ABD de kalmanin yollarini ariyorlardi

Ben hayatimda Turk insanini hic bu kadar cok caresiz gormemistim.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Ben hayatimda Turk insanini hic bu kadar cok caresiz gormemistim.
    Allah yardimcilari olsun, bunlarla daha cok ayaga dusecegiz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...mbira-2022786/

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Allah yardimcilari olsun, bunlarla daha cok ayaga dusecegiz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...mbira-2022786/
    Turkiye dogudaki savasi kazanamaz

Cunku Turkiye PKK ile savasmiyor Amerika ile savasiyor

Daha gecen gun Diyarbakir de drone dusmus. Gazetede drone icin Amerika nin drone u deniyor. Yahu bu ulkenin bir radari yokmu sinirdan drone girip gezebiliyormu kafasina gore?

alla alla

8. Kesinlikle tersini düşünüyorum.Şöyle örnek vereyim,kavşağa koyduğunuz trafik polisi biraz o yoldakilere biraz bu yoldakilere geç geç yaparak ağır da olsa trafiğin işlemesini sağlar.Ancak trafik yine de yoğundur beklersiniz,akıcı trafikten söz adilemez.Rastladınız mı bilmiyorum ancak,tamamen kilitlenmiş bir trafikte bir devlet büyüğü geçeceği zaman yarım saat içerisinde yollar boşalır,yıldırım hızıyla gidebilirsiniz.Nasıl olduğunu anlamazsınız bile ancak istendiği takdirde o trafiğin komple açılabildiğini görürsünüz.

Sayfa 445/875 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •