Sayfa 445/614 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Sayın mi16 burada başka hisse adı geçmezse sevinirim hatta yazınızı değiştirin diye alıntılamadim. Özelden yada o hisse basliginda konuşursanız sevinirim.

2. Problem değil Temel üstad kusura bakma geçen mevzu geçmişti ondan sordum. Bir daha başka hisse yazmıyorum zaten gerekte yok polisan ile yatıp polican ile kalkıyorum 2 yıldır.

3. Cok biliyormus gibi davranan fakat bilmedigimiz birsey paylasmayan adamlar basimiza usta kesildi"Dünyanın en büyük problemi, fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır."

4. Dikkat edin burada kazandiklarinizi ve kazanacaklarinizi baska yerde hupletmek icin hisse onerisi veren veya kurnazlikla vermiyormus gibi yaparak baska hisse akliniza sokanlara itibar etmeyin.

5.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Dikkat edin burada kazandiklarinizi ve kazanacaklarinizi baska yerde hupletmek icin hisse onerisi veren veya kurnazlikla vermiyormus gibi yaparak baska hisse akliniza sokanlara itibar etmeyin.
    Güzel Bir Tavsiye.

6. [emoji23] [emoji23] Ne yapacağım mesela traderkemal. Elimdeki 5 milyon küsür lotu buradaki arkadaşlara biner biner mi satacağım? Çok film izliyorsun biraz hayata dön,
    Emin ol Twitter a lanet edip hesabımı kapatmasam bende en az 20 bin takipçiye yapardım o pazarlamayı. Tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma dünkü çocuk yok karşında buna emin ol. Belki Twitter da 20-30 Bin takipçili olarak görseydin beni daha farklı olurdu değilmi yaklaşımın? Ne de olsa devir gösteriş devri artık. Bir kişinin ilmine, bilgisine saygı duymak için onu tanımadan peşinden hüküm vermeyin. Biliyorum Müridlerin çokluğu güven için daha önemlidir bu ülke insanı için. Ne demişti Tosunbank'ta dolandırılan bir ablamız "Bu kadar çok insanın aptal olamayacağını düşündük" Siz Vatan, Millet, Ezan, Bayrak deyip sizi dolandıran üstadların peşinden ayrılmayın, ben size uygun değilim.. Ben kendi halinde, canı isteyince yazan canı istemeyince yazmayan, Allah, Kitap tanımayan kendi halinde Alkole, Kadına ve Keyfine düşkün Dinsiz bir adamım sadece. (Sizler için tamda korkulacak insan tipiyim aslında öyle değilmi? [emoji6]) Ben 2 üniversite bitirdim asıl alanım Dinler Tarihi Uzmanlığıdır, Muhasebe ondan sonra gelir; sadece açıklama ihtiyacı hissettim. Malesef bu ülkede Lise Mezunu olup ben Ekonomistim diyenlere rağbet daha çok oluyor. Yanlış ülkede doğmuşuz yapacak bir şey yok.. Sevgi ve Keyifle Kalın
     Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Dikkat edin burada kazandiklarinizi ve kazanacaklarinizi baska yerde hupletmek icin hisse onerisi veren veya kurnazlikla vermiyormus gibi yaparak baska hisse akliniza sokanlara itibar etmeyin.
    F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Ünsüz Düşünür; 14-07-2022 saat: 05:11.

7. Ünsüz bey senin problemin çok agresif ve kibirli yazıyor olman. Eminim tweter’dakiler ile bu yüzden yollarını ayırmak zorunda kalmışsındır çünkü orası bunları kaldırmıyor. Belki de insanların uzun yazamama (typing sınırlaması) stresinden kısaca anlatmaya çalışmasından gelen bir anlaşamamazlıktır. Orda biat kültürü var. Hocam, üstat, reis gırla. Yoksa fikirleri paylaşmada sorun yok herkesin kendi aklı var. Bilinçli kimse aldatmaya çok çalışacağını sanmıyorum ben. Sadece bir gün kamil’in pazarlamacı olduğunu düşünmüştüm, o kdr konuşup birden kesince. Neyse bunlar farklı konular. Senle bazı konularda aynıymışız o yüzden yazma gereği hissettim.

Borsacılarda bu ben bildimcik hiç bitmez .. parayı sessizler kazanır...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Sayfa 445/614 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •