Sayfa 445/537 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495 ... SonSon
Arama sonucu : 4294 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Öküzlüğe devam, bu endekste yatay, %1 altında primi olan hisse yok, yuh diyorum, yükselişlerde trend olmadı olamıyor ama 7 aydır istikrarlı düşmeyi iyi becerdi. 45 üstünde yine satış yaptılar sanırım, şimdi o malları geri yerine koymak için baskıya devam, hisse eksiye geçti, yazıklar olsun, tahtadan para kazanan şirkete döndü be.
    Kötü bilançosu olan Sise bile artıda, bu kadar rezilliği kaldırmak zor arkadaş, pisliğinde boğul tahtacı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Eylül ayı için çok olumluydum ve haklı da çıktım ralli başladı, 10 bin aşıldı ama şu Kcaer hariç her şey gidiyor, %.2.5 primli olan endekste hisse eksideyse sebebi tahtacı ve sahibidir, katma değeri yüksek oyunlar oynanıyor tahtada, başka bir hissem var bir tavan olsun bakalım kapanışta görüşürüz sizinle, 50-60-70'lerden bolca verdiniz, biraz da buradan verin bakalım.

3. https://www.medyaege.com.tr/kocaer-c...ri-247061h.htm

Kocaer Çelik’in Sürdürülebilirlik Raporu, dünyanın en prestijli iletişim ödülleri arasında yer alan ARC Awards 2024’te “Altın Ödülâ€ün sahibi oldu.

Gaydırı gubbak yatırımcısından ne zaman ödül alacal acaba, benden sana sıfır patron, tahtadaki numaralara çare bulun önce.

4. Dünkü rallide nal toplayan hisse bugün endeks düzeltirse ne yapacak bakalım, senin tahtan bu kadar rezilken dünya kupasını, oscarını alsan ne yazar.

5. Sabah yine yatırımcıların sırtından kazandın tahtacı, yemek nasip olmasın sana kumarbaz, sen de dün %3-5 çıksaydın eyvallah derdik ama tokatlama peşindesin hep, dün yatay olanlar bugün primli, tabana vermezsen adam değilsin.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sabah yine yatırımcıların sırtından kazandın tahtacı, yemek nasip olmasın sana kumarbaz, sen de dün %3-5 çıksaydın eyvallah derdik ama tokatlama peşindesin hep, dün yatay olanlar bugün primli, tabana vermezsen adam değilsin.
    dostum beklentileri onu iteklemeli...beklentileri ile ilgili de haberlerin gelmesi lazım...biraz zaman gerekiyor diye düşünüyorum...tabi kocaer süprizlere de açık bir şirkettir...istediklerinde güzel haberleri de servis edebilirler..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum beklentileri onu iteklemeli...beklentileri ile ilgili de haberlerin gelmesi lazım...biraz zaman gerekiyor diye düşünüyorum...tabi kocaer süprizlere de açık bir şirkettir...istediklerinde güzel haberleri de servis edebilirler..
    Her haber geldiğinde biraz yükseltip sonra kafaya çakıyorlar, son 5-7 ayın dibindeysek haberlerin neye ve kime yaradığını görmek lazım.
    Bu tahta taşeronlara teslim edilmiş, her türlü rezillik serbest olmak şartıyla, benim gözümden düştü bu şirket ama inadına tek lot vermeyeceğim. Şirkete soruyorsun efenim zaten biz kazandırdık size, 30'dan alan karda derler, 60'dan alan ne olacak.

8. Son 2 günde endeksten yarım taban kadar negatif ayrıştı, dün de 2 lira oynatıp malı götürdü tahtacı, taşeronların operasyon hissesi oldu.
    Bu ayki Mena ve diğer bölgeler sipariş rakamları ve bilanço önem arz eder, her ikisinin de gelmesi an meselesi, belki bu girdaptan çıkartır.

Sayfa 445/537 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •