Sayfa 446/690 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. SPK denen kurum akıl vereceğine işini yapıp yatırımcıları düdükletmeden müdahale yapsın. Yatırımcının donuna kadar aldırıp sonra gidin dava açın diyor. Akşam akşam sövdürecekler...........................

2. ESEM ( Bu açılan dava ESEM'e değil, ELEKTROPAK VE CANKURTARAN HOLDİNG'e ) 1. İflas davasından kurtulduğunda 4.75 TL'ye 2. iflas davasından kurtulduğunda 0,99 TL'ye çıktı. Şimdi 3. iflas davası geldi. Buradan kurtulduğunda bakalım nereye gidecek..Tabii dava sonucunu görene kadar batmazsa...

3. TOPLANTIYA KATILACAK OLAN ARKADAŞLAR OLUR İSE BU KONULARI HATIRLATMAYI DÜŞÜNDÜM..
    ( MAHSUM ÖZEL'İN GEÇMİŞTE ÇEKTİĞİ İHTARNAME )

- Şirket paylarının halka açıklık oranının %16’lardan %75’lere ulaşması nedeniyle şu anki Yönetim Kurulunun meşruiyetini kaybettiği, bu nedenle acilen genel kurulda yeni yönetim kurulunun belirlenmesi;
    - 2007 yılından itibaren gözaltı pazarında (yakın izleme pazarı) işlem gören Şirketin hiç borcunun olmaması, aksine alacağı olan duruma gelmesine rağmen gözaltı pazarından çıkarılması için işlemlerin yapılmaması nedeniyle, bu işlemlerin başlatılması;
    - Cankurtaran Holding’e 4 yıl önce verilen iştirak avansından kalan yaklaşık 9.000.000 TL alacağın alınması, alınamıyorsa icra takibinin başlatılması,
    - Cankurtaran Holding’den Şirketin alacağı yerine yaklaşık 35.000.000 TL’ye alınan Elektropak Elektrik Sanayi Tic.A.Ş. alındığı günden bugüne kadar sürekli zarar yazmasının, yazdığı zararların 15.000.000 TL’yi geçtiği açıkça görülmesine rağmen, Şirket çıkarlarını gözetmeden bilerek ve isteyerek yönetim kurulu müdürünün sahip olduğu diğer şirketlerine aktardığı, haksız kazanç elde ettiği, halka açık olan Şirketin diğer ortaklarının mağduriyetinin giderilmesi için neler yapılabileceği;
    - Alacaklarını tahsil etmesi gerekirken kullanılan banka kredilerinin ne amaçla kullanılacağına
    - Farklı bir bağımsız denetim firmasından Şirket mali verilerini ve iştirak avansı olarak verilen fakat bir türlü tahsil edilemeyen alacağa karşılık aldığı Elektropak Elektrik Sanayi Tic.A.Ş.’nin devir işleminin incelenmesine varsa yapılan yolsuzlukların tespitinin yapılması,

4. Son madde SPK tarafından doğrulanmış ve bu konuda dava açılabileceğini söylemiş durum da..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    TOPLANTIYA KATILACAK OLAN ARKADAŞLAR OLUR İSE BU KONULARI HATIRLATMAYI DÜŞÜNDÜM..
    ( MAHSUM ÖZEL'İN GEÇMİŞTE ÇEKTİĞİ İHTARNAME )

- Şirket paylarının halka açıklık oranının %16’lardan %75’lere ulaşması nedeniyle şu anki Yönetim Kurulunun meşruiyetini kaybettiği, bu nedenle acilen genel kurulda yeni yönetim kurulunun belirlenmesi;
    - 2007 yılından itibaren gözaltı pazarında (yakın izleme pazarı) işlem gören Şirketin hiç borcunun olmaması, aksine alacağı olan duruma gelmesine rağmen gözaltı pazarından çıkarılması için işlemlerin yapılmaması nedeniyle, bu işlemlerin başlatılması;
    - Cankurtaran Holding’e 4 yıl önce verilen iştirak avansından kalan yaklaşık 9.000.000 TL alacağın alınması, alınamıyorsa icra takibinin başlatılması,
    - Cankurtaran Holding’den Şirketin alacağı yerine yaklaşık 35.000.000 TL’ye alınan Elektropak Elektrik Sanayi Tic.A.Ş. alındığı günden bugüne kadar sürekli zarar yazmasının, yazdığı zararların 15.000.000 TL’yi geçtiği açıkça görülmesine rağmen, Şirket çıkarlarını gözetmeden bilerek ve isteyerek yönetim kurulu müdürünün sahip olduğu diğer şirketlerine aktardığı, haksız kazanç elde ettiği, halka açık olan Şirketin diğer ortaklarının mağduriyetinin giderilmesi için neler yapılabileceği;
    - Alacaklarını tahsil etmesi gerekirken kullanılan banka kredilerinin ne amaçla kullanılacağına
    - Farklı bir bağımsız denetim firmasından Şirket mali verilerini ve iştirak avansı olarak verilen fakat bir türlü tahsil edilemeyen alacağa karşılık aldığı Elektropak Elektrik Sanayi Tic.A.Ş.’nin devir işleminin incelenmesine varsa yapılan yolsuzlukların tespitinin yapılması,
    Bize de anelt de ki gibi bir yusuf yıldız lazım.ama maaelesef yok....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Bu işi çok baştan yapsaydık bir ihtimal bunları engelleyebilirdik. Sessiz kalarak adamların ekmeyine yağ sürmüş olduk. Şirketin içini boşalttılar bizde seyirci kaldık. M.Ö hızlı girdi fakat son anda döndü.

7. Şimdi kendileri de köşeye sıkıştı. Bir şekilde çözüm yolu bulmaları gerek. Büyük ihtimal genel kuruldan sonra gelişecek olaylara göre davalar ile karşılaşabilirler..Genel kurula az kaldı oradan çıkacak duruma bakıp değerlendirmek gerekiyor..

8. Mahsun beyin o zaman ki itiraz noktaları yine geçerli. Ortada kol gibi dolandırıcılık suçu var. Bu defa Spk onaylı. Bu sefer kurtulamazlar. Eğer bir çare bulmazlarsa kendilerini gerçekten hakim karşısında bulacaklar. Bu defa yırtmaları zor. Bu adamlar sonuçta belirtilen suçların hepsini işlediler. Karşılığını da eninde sonunda görecekler. Şu kurul bir bitsin ondan sonra önümüze bakarız, bir yol buluruz. Şerefsiz Spk'nın aslında bu işi hiç bize düşürmeden kendisinin halletmesi lazım. Tüm yakınlarıyla mal varlığına el koyacak, tıkacak kodese.

Sayfa 446/690 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •