Sancar kardeş o dediğin seviyelere düşürmezse ta amk.
Sancar kardeş o dediğin seviyelere düşürmezse ta amk.
bu gidişle düşecek gibi satsan zarar satmasan ya daha aşağı düşerse diye korkuyosun,bir daha tövbe böyle hisselere yatırım yapmaya.y.t.d.
Aylardır kacamadim bir türlü demeyim demeyim dedim kahraman sağolsun uçtu uçacak dedi dedi 0.86 elimize aldık daha da görmedi orayı zarar büyük bekledik zarara vermeyelim satmadikca zarar yok dedik buyrun 0.69 kendi düşen ağlamaz ama insanın da zoruna gidiyor dişinden tırnağından artır gel burda ********ler soysun seni ne diyim Allah'ından bulsunlar
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borazancibasi diyor ki: Sirketin doviz borcu var vs vs... Doviz borcu kime? Holding icindeki diger sirketlere. Halka acik olmayan sirketlerinin de bu kadar buyuk miktarlarda doviz borclari varmi? Diger sirketler de bu sirket kadar buyuk zararlar var mi? Yillarca halka acik sirketinin ticari faaliyetlerden kazandigin karlar dagitmayip, sirket sermayesi olarak tutarak, yeni yeni sirketler kurulup holding'ini buyuttukce buyuttun. Kazandigin paralarla yurt disinda yatirimlar yapip, paralari disariya kacirdikca kacirdin. Siyasi gucu olan sahislari, yuksek maaslar ile yonetim kuruluna sokup besledin. Ona buna dagittigin buyuk rusvetler ile sorusturmalarin onunu kestin. Daha ben ne diyeyim sizlere? Allah sizleri islah etsin!
Şirketin borcu ilişkili olan ve olmayan taraflara borçlar adı altında takip edilir.
Sizinde 2 tıklama ile ulaşabileceğiniz gibi şirketin çok yüksek banka döviz kredisi var
Yani sizin bahsettiğiniz gibi ilişkili tarafa borç söz konusu değil
Kaldıki ilişkili taraf yani sizin kastettiğiniz sinpaş yapının durumu sngyo dan da berbat
1 Milyar döviz borcu da onun var
İnsanları yanıltmayalım
1.2 Milyon lot satışı 200 250.000 lotla kaldırıp 1.2M alım yazdı.
Günlerdir bu durumda tahta..
Ne gerçek alıcı var neden gerçek satıcı
Kademe silerek iş götürüyo.
Ya bir haber bekleniyor fiyat baskılanıyor tavan tavan gidecek.
Yada borsa çökecek buralardan sağlam açığa satış yapılıyor.
1 1.5 sene sürünmece sonra yine..
69 boşluğu vardı o da doldu bu bahane ile.
enterasan işlem hacmi inşallah sonu bok olmaz...
Yer İmleri