Sayfa 446/907 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. muca it in duzeni dumeni bitmez
    ulusoyun teklifininin altinda girmistir

2. Ruchanlari satmamis ve bedelliye katilim için para yatırmayanlarin rüçhanlari hisseyemi dönüşecek

3.  Alıntı Originally Posted by Hus911 Yazıyı Oku
    muca it in duzeni dumeni bitmez
    ulusoyun teklifininin altinda girmistir
    Spe(k)gatta'nın nöbetci eri hus,

İnsanların kafasını niye karıştırıyorsun.

4.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -VALLAHİ DE BİLLAHİ DE, geçen hafta Cuma günü 1,24 ile 1.27 arasında 7-8 yıldır taşıdığım hisseleri SATTIM, son kalan 1.000 lotu da, 1.03 den sattım, elimde sadece 1(bir) lot kaldı, 1.001 lot rüçhanları da 0,10 dan verdim.
    -son 1-2 yıl da BEDELLİLERLE 2-3 milyar TL topladı, grupça.
    -EĞER Kİ, en kısa zaman da 1.50 civarına hisse fiyatını çıkartmazlarsa, ….. edeyim.
    -AMMA(VELAKİN(FAKAT(ANCAK(SANKİ))))
    -bedelliden kaçan ve katılmak istemeyen çok olduğundan, rüçhanlar ellerinde kaldı gibi?!
    -BAKINIZ, A1 ve gömlekçiler rüçhan tahtasında 150-160 milyon lot almışlar…
    -9 şubattaki, rüçhan takası,
    -https://twitter.com/takasmatik2/status/1359223620581658628/photo/1
    -işte tam bu yüzden tahtayı yukarı sürdüklerinde,

-ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIM GELİR,

-tespitlerim ve öngörülerim doğru çıkacak diye İDDALI değilim,
    -fikir teatisidir?!
    -TAVANINIZ HAYIRLI OLSUN DEVAMI GELİR İNŞALLAH...

-lakin,
    -ekmek ve yiyecek ÇOK ÇOK önemli(hayat-memat meselesi yani)
    -meselan, diyelim ki; tonlarca altının var ama ekmeğin yok nasıl hayatta galacan
    -öyle mi?!!
    -piyasa da öle diyi
    -baksana, ulusoy talip olmuş tavan, ahanda bu da tavan
    -talip olan tavan yapıyorsa, demek ki bi de sahip olsa 10 tavan yapar, HERHALDE?!!
    -hele ki, mücünün eline geçerse, yaşadık( elimde ki 1 lotu 1,50 den sataram)
    -mücü bunu ele geçirirse, seneye halka arz ile en az 500 milyona okutur, bir sene sonra da %100 BEDELLİ ile
    -ahanda odlumu 1 e 4 kazanç?
    -köpek ölüsü, rüçhan tahtasında o kadar lot topladılar, son gün niye taban yaptırdınız,
    -twiter da adam yazmış ucuz diye 500 bin lot aldım elimde kaldı almak isteyene 2 kuruşa satacam
    -rüçhanları elinde kalanlara bedelini ödeyip hisseye çevirmeye TEŞFİK etmek lazım, tabi
    - mücü, bu gazla bu hisseyi 1.50-2.00 çek yemin ediyorum sana 1 lotumu satmayacam ve 1 lot daha alacam
    -şu mübarek gece de duam şu ki, hisse fiyatını 1.50 üzerine atmazsan, ALLAH u TEALA seni ……. Etsin.

5.  Alıntı Originally Posted by dudaeva Yazıyı Oku
    Rüchanları kullanmaktan kastınız nedir hocam? Benim elimde 25 bin rüchan var pazartesi günü hisseye dönmesini bekliyorum..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    rüçhan ların ilgili parasını yatırarak hisseye dönmesi ... yani bedelliye katılmanız gerekir ... katılmazsanız rüçhanlarınız iptal olur benim 40.000 lotum vardı 35910 tl yatırarak katılımımı dün gerçekleştirdim Allah ın izni ile inşallah hepimize hayırlı olur ( ben burada ki arkadaşlardan tavsiye aldım bankam da da öyle görünüyor değişik bir durum var ise arkadaşlar size yardımcı olsun forum da )

6.  Alıntı Originally Posted by dudaeva Yazıyı Oku
    Rüchanları kullanmaktan kastınız nedir hocam? Benim elimde 25 bin rüchan var pazartesi günü hisseye dönmesini bekliyorum..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bankayı veya aracı kurumunuzu arayıp istediğiniz zaman(tabi mesai saatlerinde) hisseye geçebilirsiniz. Tabii belli bir miktar (rüchan adedinize göre) hesabınızda para olması gerekir. Eğer işlem yapmazsanız tüm rüchanların çöp olma ihtimali var. Eğer hesabınızda para varsa bir ihtimal otomatik işlem olur, yoksa ve bir işlem yapmazsanız rüchan diye birşey kalmaz.

Sayfa 446/907 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •