Sayfa 446/616 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bitmiş Ekonomi de performans bekliyoruz yazık oldu ülkemize iş bilmeyenler yönetti bilenler kenarda eleştirdi cds ler 900. Bu ülkede en son yapılacak yatırım borsaymış ancak öğrenebildim bok alıp atsan kenara gübre fiyatı 4 katladı para kazanırdık. Borsada enflasyon kadar getiri bulunmaz oldu. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Borsacılarda bu ben bildimcik hiç bitmez .. parayı sessizler kazanır...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle. Son 15 yıldaki borsa tecrübemle bi kitap yazabilirim. Sesim çıkıyor ama sonuç ne? İki evi sat 1 ev alacak duruma dus. Gerci "bana göre faiz ..." diyen adamın yüzünden iyi çarpıldım. Bir cok insan da benim durumumda. Hatayı yöneten yapsin bedelini biz ödeyelim. Ne guzel. Yalnız devran dönmek zorunda. Polhoda da konuşmak boş artık. Lansman dönemi gelsin goruruz. Allaha inanan biri olarak kimseden korkmam.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    1.2 kmlik bulvarda bahsediyordu Ziya bey. Su an sol parsel ile sağ parselin kesişme noktası dahil 950 m uzunluk var. Söylediği ile tutarli. Umarim vay be dedirtecek bi maket konur ortaya
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Aynen öyle. Son 15 yıldaki borsa tecrübemle bi kitap yazabilirim. Sesim çıkıyor ama sonuç ne? İki evi sat 1 ev alacak duruma dus. Gerci "bana göre faiz ..." diyen adamın yüzünden iyi çarpıldım. Bir cok insan da benim durumumda. Hatayı yöneten yapsin bedelini biz ödeyelim. Ne guzel. Yalnız devran dönmek zorunda. Polhoda da konuşmak boş artık. Lansman dönemi gelsin goruruz. Allaha inanan biri olarak kimseden korkmam.
    Yazdığınız kitabı ilk ben alır okurum .

y.t.d.

5. Poliport AŞ ve Polisan Yapı AŞ birleşme konusu hakkında bilgisi olan var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Geko01 Yazıyı Oku
    Poliport AŞ ve Polisan Yapı AŞ birleşme konusu hakkında bilgisi olan var mı?
    Direkt boyle bir bilgi ile girmek hayirdir sen kimsin?

7. Geçen sene 11 Ağustos ta açıklamış karını, bu senede aşağı yukarı aynı tarihlere denk gelir açıklama. 1 ay civarı vakit var.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Direkt boyle bir bilgi ile girmek hayirdir sen kimsin?
    Kaynak: 18 Nisan 2022 Ticaret Sicil Gazetesi

gazete.jpg

Sayfa 446/616 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •