Sayfa 447/932 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

YKSLN'in 3 farklı periyotta tarihsel olarak yaptığı en yüksek kapanışlara ve zirvelere olan yüzdesel uzaklıklarını göstermeye çalıştım.

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın izci ve sayın BJK coccinella.öncelikle bu aydınlatıcı,bilgilendirici ve son derece faydalı çalışmalarınız için şahsım adına teşekkür ederim.daha öncede görüşlerinizden çok faydalandığımı,çok emek verdiğinizi ifade etmiş ve helal etmenizi rica etmiştim.sağolun siz de helal etmiştiniz.sizin gibi değerli uzmanların olduğu bir yerde bana sizi takip etmek düşer.her zaman kendi bilgimden yüksek bir bilgiyle karşılaştığımda büyük saygı duyar ve istifade etmeye çalışırım.bir küçük yatırımcı olarak sizlerin bilgi ve tecrübenize büyük saygı duyuyorum.bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşma cömertliğini gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
    Estağfurullah, Bilgi paylaştıkça güzel...Yükselen, Popüler bir şirketi satın aldığını paylaşmıştınız. Bu çok önemli bir bilgiydi, sağolun...Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Estağfurullah, Bilgi paylaştıkça güzel...Yükselen, Popüler bir şirketi satın aldığını paylaşmıştınız. Bu çok önemli bir bilgiydi, sağolun...Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz...
    Evet bunu bir yerde ben de duydum, hatta ARCLK'in VESTL'i alması gibi bir benzetme yapmışlardı...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Her gününüz BAYRAM güzelliğinde, içtenliğinde, sevincinde geçsin dilerim gençler.

Sağ olun, var olun.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Her gününüz BAYRAM güzelliğinde, içtenliğinde, sevincinde geçsin dilerim gençler.

Sağ olun, var olun.
    Siz de sağolun Sayın alyel, bilmukabele...

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Valla abi ben ciddi ciddi merak etmeye başladım

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    sayın izci esasında yeni bir satın alma değil.2013 yılında en yakın rakibi ramateks metali rus mechel grubundan satın aldı.ramateks metalin bazı personelleri ve markası yksln'e geçti.ayrıca2009 yılında ukraynalı dss fabrikasının distribitörü oldu. 2010 yılında toolgo markasının patenti aldı ve distribütörü oldu.2013 alman energietechnik'in distribitörü oldu.2015 yılında çekya'lı poldi firmasının distribitörü oldu.y.k.b. Yüksel Göktürk 2005 ve 2009 yıllarında İTO meclis üyesi ve demir çelik komitesi başkanı seçildi.ailece 1954 yılından beri sektörün içindeler.1.245.000 lot konusundaki acelecilik düşüncenize aynen katılıyorum.maddi olarak 6.000.000TL. kar var ancak şirket iyi niyetle olduğunu belirtsede biraz itibar kaybı oldu.kısa vadede hisse fiyatını baskıladı ancak başka şirket satışı olmayacağı için baskı kalktı.ben yatırımımı koruyorum.sonuçta şirket 6.000.000TL bilançoya ekleyecek.yatırımlarının %93bittiği için sektördeki canlılıktan istifade edip güzel bilançolar getirir diye düşünüyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

İyi geceler cümleten, teşekkürler Sayın ERDEMİR

Sayfa 447/932 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •