Bunu ben anlamadım. 2019 zammını ne zaman yapacaklar..ocak temmuz gecti. Enflasyon farkini da verdiler. sadece seyyanen zammı ilave ederler.. 2020 içinde 3+3 bravo. Akıl oyunları. Şov yaptılar ve bitti.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi arkadaş söyledi dolar 5.57 olmuş diye, gülüp geçtim- at hırsızları meydanı boş bulmuştur, kendi aralarında guguş oynuyodur' demiştim.. meğer arjantin patlamış, onu bahane edesiymişler
at hırsızlarının bayram eğlentisinin en çok 2 gün ömrü var, sonra halkbank traderları gelecek-
beyler, mekanın sahibi geldi, çoluk çocuğu sahneden alalım !!
bu offshore üzerinden para sokma işi ezelden beri vardı. zenginler bu yöntemle hem vergi ödemez hemde yüksek faiz alırlar bunu devlette biliyor ama ses çıkarmaz.çünkü bu devlet çok zengini her zaman sever ve kollar. bu işlem için min. 1m $ gerekiyor.o bile ittire kaktıra. düşün yani 7-8 dolar faizi alacan ve stopaj yok.ohh aq. 94 yılında kırmızılı banka 200000$ gibi rakamları birleştirip 10-15 mio $ yapıp,offshore üzerinden devlete satıyordu. bu yolla 1994 yılında iyi para vurdular.haa şimdi bu organizasyonu zor yaparlar.
Yer İmleri