Sayfa 447/999 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Arjantin ile ilgili bir riski varsa yapılandırma da epey zora düşebilir. Deutsche'nin iflası dünya krizini dahi tetikleyebilir.
    Deutsche için Lehman Brothers gibi şapa oturdu diyorlar.
    Resmi olarak gümlerse tüm dünyada kusursuz fırtına başlar.

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    dünya yıkılıyor bizim TL güçlü duruyor helal merkeze demek ki herkesi tırsıtmış şaaakk şaaakkk diye
    Bir ara durum böyleydi şuan aktüel nedir bilmiyorum...Arjantin'de ön seçim sonuçları muhalefet Lehine sonuçlanması nedeniyle Arjantin para birimi dolara karşı %30 değer kaybetmiş, borsası %11 düşmüş. DolarTL deki %1 civarında. Maşallah ne değerli paramız varmış yahuu.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Vay be ons yine gidiyor..
    2 ay önce ki 6.20 dolar olaa şu an gram 300 olacaktı..
    Oda olacak hatta bu yıl içinde 350 görülecektir diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    hong kong'u ezmeye geliyorlar,maalesef bunu kimse durduramaz.özerliğide kaldıracaklar az kaldı. orasıda beş para etmez baskıcı çin şehirlerinden biri olacak.ingilizleri mumla arıyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Prof. Veysel Ulusoy:

Hükümet ile Türk-İş anlaşmış.

Ücreti 3 bin 500 TL'nin altındaki işçiye 150 TL iyileştirme, tüm işçilere bu yıl için %8+%4,

2020 için %3+%3 ve enflasyon farkı oranında zam yapılacak.

Önüyle arkasıyla, kapalı ve açığıyla, sağıyla soluyla garip bir anlaşma...
    Bunu ben anlamadım. 2019 zammını ne zaman yapacaklar..ocak temmuz gecti. Enflasyon farkini da verdiler. sadece seyyanen zammı ilave ederler.. 2020 içinde 3+3 bravo. Akıl oyunları. Şov yaptılar ve bitti.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Bunu ben anlamadım. 2019 zammını ne zaman yapacaklar..ocak temmuz gecti. Enflasyon farkini da verdiler. sadece seyyanen zammı ilave ederler.. 2020 içinde 3+3 bravo. Akıl oyunları. Şov yaptılar ve bitti.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    grev yapacaktı bu ezikler puhaha,sopayı yiyince oturdular. reel enflasyon +50 olmuş bunlar 8+4 başarı diyor. sahi siz iyimisiniz olm.işçi böyleyse memura hiç vermezler.ahahahaha.lan sadece faizden aldığım parayı bunlar görse bayılır.fukaralık zor iş

7. bi arkadaş söyledi dolar 5.57 olmuş diye, gülüp geçtim- at hırsızları meydanı boş bulmuştur, kendi aralarında guguş oynuyodur' demiştim.. meğer arjantin patlamış, onu bahane edesiymişler

at hırsızlarının bayram eğlentisinin en çok 2 gün ömrü var, sonra halkbank traderları gelecek-

beyler, mekanın sahibi geldi, çoluk çocuğu sahneden alalım !!

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çıkartabilecek olanlar zaten çıkartıyorlar. Ama sayıları 10.000 civarında. Zira 2-3mUSD üzerinde servet gerekli bunun altındaki rakamlara yurt dışı bankalar pek yüz vermiyorlar.

Genel hane halkı tasarrufu için pek uygulanabilir değil.

NOT:Türk bankaları ve aracı kurumları da Euroclear gibi saklama kuruluşları ve borsaları üzerinden eurobond satışı yapıyor.

Ancak devlete yurt içi dövizin eurobondlara kayması fayda sağlamadığı için bu işlemi yurt içinde yapmak istediğinizde çok ciddi ve detaylı bir vergi mevzuatı karşınıza çıkıyor.
    bu offshore üzerinden para sokma işi ezelden beri vardı. zenginler bu yöntemle hem vergi ödemez hemde yüksek faiz alırlar bunu devlette biliyor ama ses çıkarmaz.çünkü bu devlet çok zengini her zaman sever ve kollar. bu işlem için min. 1m $ gerekiyor.o bile ittire kaktıra. düşün yani 7-8 dolar faizi alacan ve stopaj yok.ohh aq. 94 yılında kırmızılı banka 200000$ gibi rakamları birleştirip 10-15 mio $ yapıp,offshore üzerinden devlete satıyordu. bu yolla 1994 yılında iyi para vurdular.haa şimdi bu organizasyonu zor yaparlar.

Sayfa 447/999 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •