Sayfa 448/976 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    toplamda 1.650 ooo lot satıcı var

1.825.000 lot oldu herkes elindekini satışa yazmayamı karar verdi bundan benim niçin haberim yok küstüm size

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    1.825.000 lot oldu herkes elindekini satışa yazmayamı karar verdi bundan benim niçin haberim yok küstüm size
    Yazılsa ne olur, alan var sanki... İstenince siliniyor zaten. Hareket için hacime ve 5-6 M lota daha ihtiyaç olduğu kesin. Belki bu değerlendirilebilir.

3. prenses garanda merilinç in satışı devam ettikçe bu borsadan yukarı yön bekleme

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    prenses garanda merilinç in satışı devam ettikçe bu borsadan yukarı yön bekleme
    Ben beklemiyorum ama grafikten gelen sinyal bir beklentiye girmiş onu yazdım. Umarım o haklı çıkar.

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Mesajı aldım... Beklentilerimi, aldıklarımı , sattıklarımı bilmesine gerek yok. Ben ortadan kayboluyorum bir süre izlerim uzaktan.

6.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Merak etmiyorum, şansınız bol olsun.
    1 Nisan 2016'da 26 liradan satmıştım, 9 dolarlar civarındaymış şimdi tekrar baktım. An itibarıyla 7 dolar.
    Çok daha iyisini hakkettiği kesin ama, kan emicinin olmadığı yer yok maalesef.
    Üstadım 2008 kriz fiyatlarına göre dip zirve analizi yaparsak doların getirisi yaklaşık 7 kat ALGYO nun temettülerle beraber portföyün bir kısmı ile al sat yapabilenler için en az 25-30 kat oldu (tabi ki zirvesine göre)
    Şu anki HDFGS yi sadece temel açıdan o zamanki ALGYO ya çok benzettim hepsi bu
    Ayrıca siz bana bakmayın ben 8 TL civarı güzel kazandım diye EGEEN satmış adamım
    Sizlere bol kazançlar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by mecosansey Yazıyı Oku
    Üstadım 2008 kriz fiyatlarına göre dip zirve analizi yaparsak doların getirisi yaklaşık 7 kat ALGYO nun temettülerle beraber portföyün bir kısmı ile al sat yapabilenler için en az 25-30 kat oldu (tabi ki zirvesine göre)
    Şu anki HDFGS yi sadece temel açıdan o zamanki ALGYO ya çok benzettim hepsi bu
    Ayrıca siz bana bakmayın ben 8 TL civarı güzel kazandım diye EGEEN satmış adamım
    Sizlere bol kazançlar dilerim.
    uzun zaman sonra işi bilen birilerinin yazılarını okumıyalı çok zaman oldu

üstad lezzet kattın . hısseyi övüpte başına iş alma derim

Sayfa 448/976 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •