Bunun dönmeye niyeti yok nereye kadar düşecek acaba.
Bunun dönmeye niyeti yok nereye kadar düşecek acaba.
Düşüşlerde hep en önde ve de trend oluşturuyor, çer çöp hisselerden hiç farkı yok, dik duruş yok, hep sürüngen. Tamam kardeşim düşüşlerd düş de çıkışlarda neden düşüyorsun, içi boş şirket değilsin ki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
zaten dediiniz gibi boş şirket olmadığı için alan aldı .maliyet düşürmek için aldı ..bekliyor .bezdirecek endekste düşüyor .sabreden kazanacak ,bekliyoruz hayırlısı ...
Şirketin faaliyetlerini ve vizyonunu beğendiğim için ben de bekliyorum, sadece tahtadaki rezilliklere ve yönetimin duyarsızlığına dayanamıyorum, her kapanışta 20 -30 kademe basmaları ve hiç görmediği rakamlardan kapatması fiyata müdehale ve de suçtur, neden SPK'ya şikayet etmiyor şirket.
Endeks yeşillenirse bile bunun zıplayacağına inancım kalmadı, bir çok kaliteli hisseler düştü, bu hissede ilk defa ufak bir takas yaptım, akşama bakalım, şimdilik 10 kademe kardayım, 20 kademe üstten yerine koyarım büyük olasılıkla.![]()
Hayıtımda böyle Ordinaryüs Çocuğu görmedim
SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Ben de öylesini görmedim sn. Katti, acemilik dönemimde metro ve tire hisselerine bulaşmıştım inanın bunun kadar rezillik yapmadılar.
Denizli'nin gaydırı gubbakına fazla güvendik, sahibinden bile fazla güvendik yoksa onun mal sattığı yerden biz de satıp çıkardık öyle değil mi.
Yer İmleri