-
50 den çıktı zaten diye biliyorum 50 de değil,
Piyasalar damadı hic sevmedi, merill sanki tekme tokat dövüyor gibi bütün hisselerde, damadı döveyim derken olan bize oluyor,
İşin ilginç tarafi hükümetten kimsede müdahale etmiyor, damat da kayıp ,arada bir çıkıyor gülüyor sadece oda.
-
Önce en likit hisselerden çıkıyorlar özellikle garantideki satış iki günde 125 milyonu geçti..
Bankalarda satabildiklerini sattıktan sonra bu iş genele yayılır o zaman bizim payımıza ne düşer bilmiyorum....
Anlaşılan o ki önümüzde çok can sıkıcı günler var... adamlar çökertecek piyasaları....
-
Borsa turkiyede biter bu son nokta. Damattan kimse hoşlanmadı. Bizim bok boş kademelerle düşüşe uçarak ayak uyduruyor.
Yazıklar olsun diyorum , kimsede çıkıp müdahale etmiyor. Yanıyor ortalık resmen
-
Garanti ile yarışıyoruz düşüşte, ancak terk fark garantinin bir kedemesindeki hacim dahi bizim sabahtan beri ki hacimden yüksek.
-
-
Ortaklar gübretaşa noldu böyle yazıklar olsun sövecem ceza verirler bırakında rahat sövelim fabrika kapandımı yönetim nerede Allah diyorum başka bşrşey demiyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Ya sanki çok yükselmiş gibi bastıkça bastılar senelerdir düşüyor yönetim uyuyor şikayette fayda etmiyor napıcaz bilemedim şirketemi bizemi tecavüz ettiler hissedemedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Damatta ısrarin sonu, adamlar Garanti den yangın var gibi çıkıyorlar, garanti o satışla %20 düşebilirdi iyi dayandı yine, garantinin tek kademe hacmi kadar bizimkinin gün boyu hacmi ancak ,garanti ile ayni düştü, bunu satan kazandığından satmıyor sadece düşürmek icin elinden geleni yapiyor, 3 altına insin yarında kapatalım artik dükkanı bir yıl sonra açarız.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri