Sayfa 449/1003 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Dow fedden ne istiyor, fed zaten öncesinde her şeyi vermedi mi. Adam 4 trilyon dolar yanında sınırsız alım, yanında dolmakalem ve çakmak vermedi mi. Nedir bu dava.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dow fedden ne istiyor, fed zaten öncesinde her şeyi vermedi mi. Adam 4 trilyon dolar yanında sınırsız alım, yanında dolmakalem ve çakmak vermedi mi. Nedir bu dava.
    abi fedde dowda aynı para babasında bunlar istediği malı istediği fiyata kadar indirecekler anlaşılan...yarın aşı çıksın sen ben alıma gireriz bunlar tepkiden sonra tekrar basar derler ki dur bakalım aşı çıktı ama yok etkiisini gösterecekmi yok yan etkileri var vs. vs...

3. Dip çalışmalari bunlar normaldir ama hulkta baska bir durum var gibi.Nedir anlamadik, mahkemeye cikmadan piyasa degerini en dipte mi gostermeye calisiyorlar acaba.

Arkadaşlar canım çok sıkıldı bugün artık ben satmayı düşünüyorum. 5.80 maliyetli hisselerimi 50 bin lot maalesef dayanamayacağım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Dip çalışmalari bunlar normaldir ama hulkta baska bir durum var gibi.Nedir anlamadik, mahkemeye cikmadan piyasa degerini en dipte mi gostermeye calisiyorlar acaba.
    iş bankasıda %8,9 düşmüş. son derece normal. 3 lere bile düşse şaşırmamak lazım. çünkü istedikleri değeri gösteriyorlar.
    ben 10 yıl önce rakamlara takılmayı bıraktım. suyun akışına bıraktım kendimi.

sanki abd vatandaşı 2008 sonrası çok gelir mi elde etti.
    sürekli dow rekor kırıyor.
    bulmuşlar bir kişi başı milli gelir yalanı vatandaşa bölüştürüyor.
    abd orta gelir maaşlarla 20 fk ları bir süre gazla tutarsın.
    bizde patronlar şirketten para çaldıklarında zarar açıklarlar.
    abd de tam tersidir hisse senedini pazarlamak için karı şişiriyorlardır.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by Stcknvst Yazıyı Oku
    abi fedde dowda aynı para babasında bunlar istediği malı istediği fiyata kadar indirecekler anlaşılan...yarın aşı çıksın sen ben alıma gireriz bunlar tepkiden sonra tekrar basar derler ki dur bakalım aşı çıktı ama yok etkiisini gösterecekmi yok yan etkileri var vs. vs...
    aynen öyle 2 yıldan önce borsa toparlamaz. aşısı çıksa, denemesi, onları çözseler sonra şu firmalar zarar etti diye bilançolar açıklanacak. olmadı turizmi vurdu olacak. olmadı krediler borçların geri ödemesi denecek. olmadı dolar kuru yüksel metal altın işi denecek. bahane bol.
    zaten öncesinde ne dertlerimiz vardı. idlibden tut davaya kadar birsürü konu vardı yükselmesini engelleyen...

8.  Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    iş bankasıda %8,9 düşmüş. son derece normal. 3 lere bile düşse şaşırmamak lazım. çünkü istedikleri değeri gösteriyorlar.
    ben 10 yıl önce rakamlara takılmayı bıraktım. suyun akışına bıraktım kendimi.
    Dip calismasi öyle olur zaten, basabildigi kadar basarlar ..

Zirvede de tam tersi alir cikarabildigi kadar cikarirlar.

Dipte longlari yokederler, zirvede shortlari..

Bu hissenin buralar gelecegini 2 ay once soyleseler gülerdim.

Zirve Dalgalanma var dedik ama bu is duzeltme degil batirma yikim boyutuna ulaştı. Bu işte karli cikan kim?

Bu yikimin*2 etkisinde cikim hızı olacağını dusunuyorum.

Sayfa 449/1003 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •