Sayfa 449/1000 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Vıop XLI

1. AKSA sat THYAO al.

BoFA çalışıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    senin deden olacak ipnede 3+ yapmasaydı senin gibi bi oc olmıycak tı ..sana insan gibi yazdık hayvan herif illa sövdürcen kendine..millet siyasiler dedi diyemi cocuk yapıor veledi z...
    Kötü söz sahibine aittir.!!
    Aciz olan kişiliksiz kişiler
    Bu yolla üstünlük sağladıklarını sanırlar.!!
    Sanal alemin ucuz kabadayıları.!!
    Tam Aziz nesinlik vaka.!!
    Git aynaya bak.!!
    Bu düzenin sahiplerine .!!
    Domalmaya devam et.!!
    kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ..sana insan gibi yazdık h. herif illa sövdürcen kendine..millet siyasiler dedi diyemi cocuk yapıor v.. z...
    İş güç evlat sevgisini tam yaşamadım ilk evladımi iki yaşında toprağa verdim ikincisi ben askerde iken dünyaya geldi bana bana demesi yıllar sürdü üçüncünu hastane nöbetlerine yüzünden görmedim dördüncüsünu sevmekten çıldırdım. Her 10 yılda bir çocuk yapan yaşlanmaz bence evlat sevgisi torun sevgisi dünyanın en güzel duygusu

4. İnanmazsınız biz şuan da evde hanımla en küçük kizin yanlış ama komik telaffuz ettiği kelimeler ile konuşuyoruz. Ceşekkür ederim, öjür dilerim, sam sarı, bilbilonbil, mumusak, ben nasıl memek yiyecem, buşıklari kim yıkıyor gibi

5. Biraz öteki cenahı izleyin. Neden bu kadar mülteci geliyor neden Ayasofya camii? Adamlara hikaye Mehdi gelecek, Türkiye son İslam kalesi, hilâfet cart curt... Boş evlerden neden bu kadar nüfus yazılıyor hepsi planlı..
    Belediye seçimi gibi oldu bittiye getirmeye, ortalığı karistirmaya çalışacaklardır. Normal vatandaş kafası ile bunların kafasını anlayamazsınız. Devleti soymuyorlar darül harp olarak bakıldığı için ganimet kafasindalar.
    Bu organize iktidarı bosbeleş mevcut muhalefet şekliyle iktidardan indiremezsiniz. Ya iktidar kendi içinden parçalanması gereklidir ya da seçimde haklı ve saibeli olmayan galibiyet alınmışsa sağlam duruş gerekirse carpisacak muhalefet dizayn edilmelidir. Bunlar çağdaş olmaya çalışan insanlar için anti olarak yapilanmis bir avuc ama organize saf kötülüktür.
    Cümleler bozuk olabilir ama yüz yıl aradan sonra yeniden Türkler iktidar olmalıdır. ( Kafatascilik manasında değil)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ne mehdisi ne halifesi!

Bebek sahillerinde,Ümraniye metrosunda , halka açık film çekiliyor

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İş güç evlat sevgisini tam yaşamadım ilk evladımi iki yaşında toprağa verdim ikincisi ben askerde iken dünyaya geldi bana bana demesi yıllar sürdü üçüncünu hastane nöbetlerine yüzünden görmedim dördüncüsünu sevmekten çıldırdım. Her 10 yılda bir çocuk yapan yaşlanmaz bence evlat sevgisi torun sevgisi dünyanın en güzel duygusu
    çok üzüldüm başınız sağolsun. Elbet birgün tekrar biraraya geleceksiniz, sabırlar dilerim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. herhangi bir dini inanç konusunda tartışmaya girmeyin, birbirinizi kırmayın. Dinler, mezhepler hatta tarikatlar bile kendinden olmayanı dinsiz diye itham ediyor. Gerek yok. Herkes inandığını özgürce ama başkasına zorlama yapmadan yaşamalı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 449/1000 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •