Sayfa 45/730 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 5836 madde; 353 - 360 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. ben kimseden etkilenmiyorum burada ama alırken yani twiterda açıkcası biri yazmıştı ş.ligi maçı öncesi. ben de düşünüp başarılı olur hisse fiyatına yansır diye girdim bir miktar. üstelik alışım 5 altından diye hani düşse de çok düşmez. endekste çıktı belki sportifler hareketlenir diye aldım. ama maalesef işte tersi oldu. şimdi bekleyip zararsız ayrılmaya bakıyoruz. oğuzun ya da birileri yazıyor diye ben hiç ümitlenip ya da tam tersi negatif olmadım. her hissede birileri gelip birşeyler diyor gazlıyor. geçen adelde oldu. kağıt çıktı birkaç günde yüzde 8-10 kardaydım şimdi içerdeyim satmadım da işte yeterli deyip.

netturko Guest
    bu yapılanları asla unutmayacağız bjk spekleri bunuda böyle bilin

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    bu şekilde kasaya şu kadar para girdi deyip hergün reklam yapıp nerdeyse sonra insafsızca aşağı basmalarının cezası yokmudur bu piyasada ?

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. spek ve yönetim el ele bu olayda hiç kimse yönetimden habersiz top koşturamaz burda hepsine yazıklar olsun. televizyonlarda atıp tutmaya benzemiyor

para girişi

para çıkışı

6. Herkese geçmiş olsun tabii üzülen her zaman bizler oluyoruz kendimiz istedik aldık sonuç hüsran. Bazıları bana sataşıp duruyo ama inanın onlarda zararda olumlu konuşacak ki hisse satılsın iyi rakamlara gelsin boş iş arkadaşlar maksat hepimizin cebindeki 3 veya 5 kuruş neyse ney herkes kesesine göre zararda kimse size açımaz paranıza siz sahip çıkın bunlar bizler gibilerini bir lokmada harcarlar bizlerde baka kalırız üzülürüz psikolojimizle oynarlar gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum uzak durun karar sizin iyi geceler kandiliniz mübarek olsun.....

7.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Arkadaşın biri lig etkilemez demişti, sonuç ortada

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasıl yani?

Beşiktaş, lig yüzünden mi düşüyor? Madem öyle, Galatasaray niye 2 katı birden düşüyor? Lig birincisi olmasına rağmen? Açıklar mısınız?

Sayfa 45/730 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •