Sayfa 45/192 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1535 madde; 353 - 360 arası.

Konu: EDIP - Edip Gayrımenkul

1. 8
    EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SAN. VE TİC. A.Ş.
    01.01.2013 - 31.12.2013 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU
    Faaliyet ve Yatırımlar
    Lüleburgaz / Kırklareli Tesisleri
    Büyükkarıştıran mevkiinde 1995 yılında alınan arazi üzerinde başlanan boyahane, dikiş ipliği
    ve kojenarasyon yatırımı 1998 yılında tamamlanmıştır, bu tarihten itibaren İstanbul'da bulunan iplik
    üretim tesislerini kısım kısım bu tesise taşımış olan Şirket, 2005 yılında tüm üretimini buraya
    taşımayı tamamlamıştır. Yaklaşık 288.000 m2
    yüzölçümü 58.000 m2
    kapalı alanı bulunan tesis 3 adet
    üretim binası, iki adet depo binası, boyahane binası, sosyal bina ve diğer yardımcı binalardan
    oluşmaktadır.
    Şirket'in 2008 yılında iplik üretim faaliyetine son vermesinin ardından, tesisteki tüm makina,
    tesis ve demirbaşlar satılarak, binaların boşaltılması sağlanmış, ardından kira geliri elde etme
    amacıyla bölgede bulunan çeşitli şirketlere kiralanmıştır. Bugün itibarıyla tesisin toplamda yaklaşık
    41.000 m
    2
    'lik kısmı farklı firmalara kiralanmıştır. Tesis içerisinde 21.769 m2
    ile en büyük kiracı
    Paşabahçe Cam San ve Tic. A.Ş.'dir. Tesisin 2013 Temmuz ayında Lotus Gayrimenkul Değerleme ve
    Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırılan www.kap.gov.tr ve www.edip.com'da "Kurumsal Yönetim/Özel
    Durum Açıklamaları" kısmında yayınlanan değerleme raporuna göre değeri 36.820.000 TL'dir. Şirket
    uygun teklif gelmesi halinde tesisin satışı konusunu değerlendirmeyi düşünmektedir.
    Tesis konumu : Lüleburgaz / Büyükkarıştıran E5 Karayolu üzeri
    Toplam arsa yüzölçümü : 288.300 m2
    Kiralanabilir alan : 58.000 m2
    Tesis, Şirket bilançosunda Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller altında sınıflandırılmış olup, elde edilen
    gelir ise Gelir Tablosunda kira gelirleri içerisinde gösterilmektedir. Tesisin idari ve teknik yönetimi
    Şirketimizce yapılmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    8
    Faaliyet ve Yatırımlar
    Büyükkarıştıran mevkiinde 1995 yılında alınan arazi üzerinde başlanan boyahane, dikiş ipliği
    ve kojenarasyon yatırımı 1998 yılında tamamlanmıştır, bu tarihten itibaren İstanbul'da bulunan iplik
    üretim tesislerini kısım kısım bu tesise taşımış olan Şirket, 2005 yılında tüm üretimini buraya
    yüzölçümü 58.000 m2
    üretim binası, iki adet depo binası, boyahane binası, sosyal bina ve diğer yardımcı binalardan
    oluşmaktadır.
    Şirket'in 2008 yılında iplik üretim faaliyetine son vermesinin ardından, tesisteki tüm makina,
    tesis ve demirbaşlar satılarak, binaların boşaltılması sağlanmış, ardından kira geliri elde etme
    amacıyla bölgede bulunan çeşitli şirketlere kiralanmıştır. Bugün itibarıyla tesisin toplamda yaklaşık
    41.000 m
    2
    ile en büyük kiracı
    Paşabahçe Cam San ve Tic. A.Ş.'dir. Tesisin 2013 Temmuz ayında Lotus Gayrimenkul Değerleme ve
    Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırılan www.kap.gov.tr ve www.edip.com'da "Kurumsal Yönetim/Özel
    Durum Açıklamaları" kısmında yayınlanan değerleme raporuna göre değeri 36.820.000 TL'dir. Şirket
    uygun teklif gelmesi halinde tesisin satışı konusunu değerlendirmeyi düşünmektedir.
    Tesis, Şirket bilançosunda Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller altında sınıflandırılmış olup, elde edilen
    gelir ise Gelir Tablosunda kira gelirleri içerisinde gösterilmektedir. Tesisin idari ve teknik yönetimi

Bu gemide bizde varız....

Allah size akıl versin...nedir bu aymazlık....bu gemide bizde varız...şirketin sahibimi yok....!!!!!

Borç geliyor...500 milyon...tl'lere....değil borç taksitlerini...bu gidişle .....borcun faizini ödeyemeyeceğiz....Tek kurtuluşumuz...bu arazinin satılıp....sermayeye eklenmesi....

Arkadaş bu şirketde...holding'te...bi tanede akıllı adam olmazmı...batacağız yahu....yaptınız büyük bir hata...hiç olmazsa bugün....

yanlıştan dönün...hadi ihtiyarların beyni,heyacanı...yaşam şevki gidik diyelim...yokmu bu holding'te..akıllı bir genç...!!!!!

Demedi demeyin...şirket elden gidiyor..şirketttt...Allah'ın,eksik akılları...uln bişe değil...bu kadar basit ahmaklıktan bizde gidecez...

Yokmu bu holding'in sahibi....alooooooo....aloooooo...ses ver...sessss...!!!!!!!

Ateks'te...yapılanda bundan farklı değil...bu nasıl iştir...bu parayı...bu değerleri kim verdi...bu adamlara...!!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    8
    Faaliyet ve Yatırımlar
    yüzölçümü 58.000 m2
    oluşmaktadır.
    41.000 m
    2
    ile en büyük kiracı

Bu beldede...arazi M2...fiatları....500 tl'den başlıyor...

Arazi 300 dönüme yakın...60 dönüme yakını...kapalı inşa alanı...

Nerden baksan...200 milyon tl'ye yakın değer çıkar burdan...

Şişecam gurubu büyüyor...böyle bir arazi arasalar bulamazlar...

Satın bu Fab..ve arazimizi bu şişecam'a...kurtulalım bu keşmekeşten...yeter yahu...yeter...

Bedava akıl...bişe değil bizde batacaz...bu eksik akıllar yüzünden...!!!!!!!

4. 145.000 TL
    Kırklareli/Lüleburgaz/Büyükkarıştıran (Yıldırım)
    Metrekare
    434 m²
    Kat Karşılığı
    Evet
    İlan No 88615-131
    İlan Tarihi 27.11.2017
    Arsa Tipi Satılık Muhtelif Arsa
    Ada 107
    Parsel 5
    Birim Fiyatı (m² ) 335TL
    Takas Evet
    Tapu Durumu Müstakil Parsel
    Krediye Uygunluk Uygun
    Yetki Sözleşmesi Yok

Hiç bir cazibesi olmayan...bizim arazinin olduğu beldede en hödük arsaya...emlakçıların istediği değer...

434 M2...145 bin tl...bomboş tarla...!!!!!!!!!!.....

5. tabana gidiyor gene

6. brüte girer yakında bu

7. harekete başladıgı yere kadar geri geldi.2 günde tüm kar gitti

8. pasta paylaşabilecek varmı ??

Sayfa 45/192 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz