Sayfa 45/522 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 353 - 360 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by Halo Yazıyı Oku
    Su acikcilarin anasini aglatan muhteremi martiyada bekliyoruz
    [emoji106] Sabır ve inatla... [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. isgyo ve dohol e gelsinler.
    isgyo ve özgyo detay karşılaştırması.. isgyo her yıl temettü ve bedelsiz vermesi de bonusu.
    https://i.hizliresim.com/Vr8GEZ.png

ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by ekonomistomer Yazıyı Oku
    1.800.000 milyon lot A1 AÇIĞA SATIŞ ORTALAMASI 2.14 Galip in son kazanç yolu yüksek faizle tefecilik yaparak mal kitlemek milli işadamı ! Her tahtada açık yapılmaz hırsızlığında sonu var...

Ek 16194
    Ben buna inanmıyorum bu kadar yüksek lotu bu şeref........başka kimse açık yapamaz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Merhaba arkadaşlar önce hissem YÖK yeri bulara gelmişken bir sorum var ödünç hisse verip de ödünç alan kişi mal bulamayıp temerrüt e düşünce ödünç verenin durumu nasıl olur bilen yada yaşayan varsa izah edermi ytd
    DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
    Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Ben buna inanmıyorum bu kadar yüksek lotu bu şeref........başka kimse açık yapamaz

muhtemelen a1 kapitalin acıga sattıgı lotu metro tamamlar. metro alırken başka kurumlardan satıyor. ..ancak bu ozgyo da metro maldan cıkamadı...a1 metronun yancısıdır.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    muhtemelen a1 kapitalin acıga sattıgı lotu metro tamamlar. metro alırken başka kurumlardan satıyor. ..ancak bu ozgyo da metro maldan cıkamadı...a1 metronun yancısıdır.
    Doğrudur

7. metronun girdiği tahtalarda bakıyorsunuz..metroda mal var ...başka kurum yuklu acıga satmış.. ertesi gun baktıgınızda metro malı virmanlamıs açık yapan kuruma..kdıger kurum acıgı kapatmış...
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

8. Spk için büyük bir sınav bu durum.
    daha önce ,hiç böyle bir durum var mıydı emsal karar için acaba ?
    Spk kanununda bu tür spekülasyonlarda cezai müeyyide dışında,başka yaptırımlar var mı göreceğiz.

dün tavandan parayı basıp alım yapanlar varsa , işi zor.
    Allah yardımcıları olsun.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Sayfa 45/522 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •