Bugünde 57 den tüm satışları aldı, işlem hacmi son iki işlem gününe göre daha iyi, 58-59 aralığı çok uzakta değil gibi,
Bugünde 57 den tüm satışları aldı, işlem hacmi son iki işlem gününe göre daha iyi, 58-59 aralığı çok uzakta değil gibi,
Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.
Son gun %8 yapar bu bulunmaz hint Kumasi. Fonlarin yuksek tutmalari gerekiyor fiyati. Bakalim yarin cekecek mi.
Tutmadi! 63 ve 63.50'ye dizmistim 5 bin lotu gecen seferki gibi bir 20 bin lot alip tepeden kapattirmak isterse diye.
Bu nasıl kağıt olmuş 62.9 gösterdi ve dakika geçmeden aşağı saldı, kağıtta olanların sabrı çelik gibi olmalı
Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
"Geçen hafta KOBİ editörüm MetinCan ile yerli iş yazılım devi LOGO'nunGebze'deki tesislerindeydik. Tesis diyorumzira Yönetim Kurulu Başkanı TuğrulTekbulut, yerli yazılımı endüstrileştirmeklekalmamış, Hindistan'danRomanya'ya ihraç ettiğimiz çok değerliürün haline getirmiş.
Tekbulut "Almanlar yazılımda markayadeğil, işlevselliğe bakıyor ve buülkenin KOBİ'leri için geliştirdiğimiz ürünlerimizikapışıyor" derken, bizlerin yazılımseçimindeki marka düşkünlüğünevurgu yapıyor: "Oysa yerli yazılımcıhem yöreyi hem küreyi kucaklayacakbeceride..."Tezim şudur: Şirketlerimiz, küreselçözümlerinde dahi yerli yazılım kullanarakhem kendi yazılım markalarımızıgeliştirecek hem de büyük verisavaşları dünyasında işletmesinin sırlarıkendi kurumunda, ülkesinde kalacaktır.
Yabancı SAPlantısındaki insanlarımıza duyurulur."
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/oguz/2018/01/16/yerli-yazilimla-kuresel-basari
Logo ya vefa borcu için paylaşıyorum. Selamlar...
Yatırım tavsiyesi değildir...İyi seanslar
Bir haftadir yazan yok forumu tedavulden kaldiracaklar nerdeyse
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri