Sayfa 45/87 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
Arama sonucu : 693 madde; 353 - 360 arası.

Konu: KRDMA - Kardemir A

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

Yukarıdaki bağlantıdan açılan sayfada, â��Sermaye ve ortaklık bilgileriâ� sekmesinde
    fiili dolaşımdaki paylar tablosunun sağ üst köşesinde siyah butondan ulaşabilirsiniz. Benim mobilden şimdi ulaşamıyorum. Masaüstü görünümden siyah butondaki aklımda kaldığı kadarı ile soldan 2. seçenekti galiba. Deneyerek bulabilirsiniz...

Hisseler haciz ile bloklanmışsa alım satım yapılamaz, bu sebeble fiili dolaşımdan çekilmiş olur diye düşünmüştüm.

Tabi başka sebebler de olabilir;
    Büyük ortaklar Kardemir�den öncelikli mal alabilmek için de belli zaman diliminde hisselerini bloklatıyorlar bildiğim kadarıyla.
    Veya bir yerlere teminat için de bloklatmış olan vardır belki....
    Tesekkurler Programdada gosteriyor fiili dolasim oranini, tarih tarih kiyaslama yapmama imkan varmi onu bilemedim. Demissiniz ya fiili dolasim 70 lerden 60lara dusmus onuda ordan mi görüyorsunuz

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by lodosum Yazıyı Oku
    Tesekkurler Programdada gosteriyor fiili dolasim oranini, tarih tarih kiyaslama yapmama imkan varmi onu bilemedim. Demissiniz ya fiili dolasim 70 lerden 60lara dusmus onuda ordan mi görüyorsunuz

Ben de tarihlere göre kıyaslama yapabileceğiniz olayı anlatmaya çalıştım.
    Açılan sayfada dolaşım oranını bösteren formun sağ üst köşesinde üç dört seçeneğin olduğu siyah bir buton var. Oradan seçenekleri denerseniz, birisinde gün gün dolaşım oranlarını görebilirsiniz.
    Siz o butonları denediniz mi?

Sizinkini bilmem ama, benim mobilden ulaşılamıyor. Aynı sayfayı bilgisayarda açarsanız o siyah butonu görebilirsiniz...

Mobilden bakamadim pc den deniyim tesekkur ederim

4. 100 bin adet KRDMB vardı hepsini KRDMA ya çevirdim herkes A gidecek diyor bakalım göreceğiz ben kandım siz kanmayın Yatırım tavsiyesi değildir

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mhsnasn Yazıyı Oku
    100 bin adet KRDMB vardı hepsini KRDMA ya çevirdim herkes A gidecek diyor bakalım göreceğiz ben kandım siz kanmayın Yatırım tavsiyesi değildir

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hayirdir kim diyor, kardeş.

Benim kardemir gidecek diye bir bekletim var., kovulan genel müdürün kâr beklentisi gerçek olursa şartım bu..a,b,d farketmez.yanliz uzun zaman alır.yonetim savaşı çıkarsa a daha cazip olur.b nın lotu az.savasa gerek yok.spek götürebilir.d likit.buyuk fonlar rahat alıp satıyor ondan hareketli.yani hepsinin bir artısı var.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Ben de tarihlere göre kıyaslama yapabileceğiniz olayı anlatmaya çalıştım.
    Açılan sayfada dolaşım oranını bösteren formun sağ üst köşesinde üç dört seçeneğin olduğu siyah bir buton var. Oradan seçenekleri denerseniz, birisinde gün gün dolaşım oranlarını görebilirsiniz.
    Siz o butonları denediniz mi?

Sizinkini bilmem ama, benim mobilden ulaşılamıyor. Aynı sayfayı bilgisayarda açarsanız o siyah butonu görebilirsiniz...

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

Genel Bigiler/SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI BİLGİLERİ

Trump Erdoğan ile son telefon görüşmesinde, Erdoğan konuyu açmadan "şu çelik işini arkadaşlar oturup bir konuşsun" demiş...
    Trump'un Türk çelik ürünlerine koyduğu gümrük tarifesinde indirim geliyor galiba.
    Tabi başka akla ziyan şartlar öne sürmezse...
    https://www.dunya.com/ekonomi/abd-il...-haberi-437661

Sayfa 45/87 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •