Sayfa 45/242 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1931 madde; 353 - 360 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. ilk 5 kademe.67.000 alış.235.000 satış.Hep söylediğim gibi,bulsalar 4-5 milyon satarlar.
    Her zaman yazmak gereklimi bilmiyorum.Tüm yazdıklarım alım-satım tavsiyesi değildir.Zaten forum da bu kafadan yazıyor.Bizim tekrar tekrar yazmamıza gerek yok diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    ilk 5 kademe.67.000 alış.235.000 satış.Hep söylediğim gibi,bulsalar 4-5 milyon satarlar.
    Her zaman yazmak gereklimi bilmiyorum.Tüm yazdıklarım alım-satım tavsiyesi değildir.Zaten forum da bu kafadan yazıyor.Bizim tekrar tekrar yazmamıza gerek yok diye düşünüyorum.
    Kademeler yaniltmasin. Satış koyması farklı anlamlarda içerebilir. Sorun güven vermemesi. Bu kadar köklü bir firmanın hissesinin rezil durumu pek patronları ilgilendirmiyor. Kurumsal dedigimdede aldanmayin Viking kâğıtta neler oldu bilmeyen yok herhalde. Önce tuz parasına getirecekler sonrada yükseldi deyip hava atarlar. Birde bakmışsınız 5 yıllık getirisi külliyen zarar..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

3. Belkide SPK'nın elindeki bu kadar başvuruyu öğrendiler.Yangından mal kaçırır gibi ellerindekini boşaltmaya çalışıyorlar.
    Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Belkide SPK'nın elindeki bu kadar başvuruyu öğrendiler.Yangından mal kaçırır gibi ellerindekini boşaltmaya çalışıyorlar.
    Y.T.D
    Daha ne boşaltacak. Fabrikalari sokup gotucekse baska. Suanki fabrikalarin ölüsü daha değerlidir bu firma akillanmiyor. her tür lu halatı yemişler.hisse 2330 dan 1760 TL ye gelmiş. İçine sıç..şlar.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

5. Sayın belekkimi,şirketi borç batağının içine ''SOKMUŞLAR'' bu kadar parayı şirketin neresine ''SOKMUŞLAR'' onu anlayamadım.Ben bilançonun hiç bir yerinde göremedim,ya da bunca yıldan sonra ben hiç bir şey öğrenmemişim,hal böyleyken bu hisseyi kim elinde tutmak ister.Sorarım size.
    Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Sayın belekkimi,şirketi borç batağının içine ''SOKMUŞLAR'' bu kadar parayı şirketin neresine ''SOKMUŞLAR'' onu anlayamadım.Ben bilançonun hiç bir yerinde göremedim,ya da bunca yıldan sonra ben hiç bir şey öğrenmemişim,hal böyleyken bu hisseyi kim elinde tutmak ister.Sorarım size.
    Y.T.D.
    Borç ile ilgili sirketede sordum verilen cevap tamamen yarım ağız ve hiç borç neden alınmış belli değil. Bu bilanço denetimsiz olduğu için ne olduğunu kimsede bilmiyor. Bence şirketin bu alınan borcun sebebi ile ilgili açıklama yapmasi gerekiyor. En iyi dönemde bir halt yememis firma. Bırakın halt yemeyi borç arttırmış. Tamamen soygun düzeni var. SPK ne iş yapar bu bilanço nedir diye neden sormaz. Sirketin beli kırılınca mi akıllarına gelecek. Bence bedeli hazırlığı yapıyorlar. Fabrika parasını ky den sogusleyecekler gibi. %250 bedelli yetmedi. Gerisi gelir. Bu firmaya güven sıfır. Elinde hissesi olupta tek olumlu konusan duymadım firma ile ilgili..gerisini siz düşünün..

7. Şirketin verdiği cevap..bakalım siz ne çıkarımda bulunabileceksiniz veya ne anlıyorsunuz..ben ne dipnotları nede başka bir yerde göremedim. (Neden borç alındı ve nasıl ödenecek)

Değerli Yatırımcımız,

*

E-postanızda bahsi geçen 2017 yılının dokuz aylık dönemindeki finansal borçlanmayla sağlanan kaynağın hangi ihtiyaçlar doğrultusunda kullanıldığı tüm detaylarıyla Şirketimizin 30.09.2017 tarihli “Nakit Akış” tablosunda görülebilmektedir.

*

Bilançomuzda bulunan finansal borçlara ilişkin olarak finansal tablolarımızın 8 numaralı dipnotunda detaylar yer almaktadır. Bu kapsamda ilgili borçların yarısından fazlası kısa vadeli yükümlülükler olup toplam finansal borçlanmaların neredeyse tamamı Türk Lirası cinsindendir.

*

Şirketimiz sürdürmüş olduğu faaliyetlerinin sonuçlarına da bağlı olarak finansal borçlarına ilişkin gerekli yükümlülüklerini yerine getirecek planlamaları yapmakta ancak Sermaye Piyasası Mevzuatında “geleceğe yönelik değerlendirme” niteliğindeki bu planlamalar kapsamında herhangi bir açıklama yapılamamaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 45/242 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •