Sayfa 45/309 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 353 - 360 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Son çeyrek 5.5 mn TL yapının kira geliri var. Bu çocuk adam olacak

2. Bukadar zararne zararı arkadaş

3.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    Bukadar zararne zararı arkadaş
    23 milyon euro kredi borcu vardı yapının ve kur farkının %47,50 si bize kaçtı tabi

4. eksi özkaynak 50 milyon olsa ne yazar ortada bir yapı var 33 marka var 33 marka bu hissenin 4 tlsi burdan amorti patent baş vuru yapcam eger ben sizi tp etmezsem bende adam degilim gel yusuf 10 tl diyeceksin gene o binaya o markalara bilir kişi atanacak .gelecek çeyrekde bunu kar yazarsın .sen hangi dgerlendirme ile zarar yazıyorsun bilader faşon degerlendirmen için dava açıldı .1.200 milyon degrinde ki binayı nasıl saklayacaksın alt yapı ,yazılım ,koşu yolu anele kulandıgı markalar 33 tane hey yavrum hey karşında bebe var demi sayın cio akıllı adam olsaydın özkay 200 milyon yapar hakimin karşısına oyle çıkardın ..harbıden sizden salak insan yok .ytd biz sabırlıyız hoca sabırlıyız faliyete sakın geçmeyin boyle top moller gibi bekleyin biz rahatız emmi oglu bir türkü daha çal gün gelir bu gariban haklı çıkar .teknosa özkaynak erimiş ama kgıt 4 tl özkaynak her şey sanmayın ytd

5. hangi degerlendirme baz aldın adnan ek ...miladdan onceki mi? 2 yıldır borç aynımı 16 milyon avro borcunuz kaldı aşagı yukarı bu kadar aptallar toplulugu bir arada görmek mümkün degil .siz ticaret adamı olmazsınız anca hırsız olursunuz ama onuda elinize yüzünüze bulaştırdınız ..benim adım yusuf yıldız daha yeni başlıyoruz marka patentden bir evraklar gelsin mahkeme onuda sunacam karşında bebe yok ...o binanın o markalrın gerçek degeri çıkınca sen gerçek vergi ödeceksin .şu an gösterdin deger kadar ..karşında oyle bir insan var ki eger bu dava düşse ben tek başıma fesih açacak gücüm var lotum var ytd eger sizi türkiye madara etmezsem adam degilim .ticari haytınızın ekseni yediginiz ceza ile kaydı daha beterini yapcam zevk ile ben de peygamber sabrı var ytd

6. sen bir lot 1000 lot alınca 1 metre kare yerin oluor kotttdan gitse ballı kaymak olcak faliyete geçemiyor markaları yutamıyor yapıyı yutamıyor bu kagıdı burdan almayan bin pişman olcak meter karesi 3 bine akıllı bina ev almazsın .markalr 33 tane aneltin içinde kullamaz .40 kuruşa kagıt 10 tl degri olan kagıt 50 milyon hissesi var kagıt iyice sıg olmuş agda olup kıl yolacak düzeyde yemek yeme ogün sogan ekmek ye anelt al ytd 7 milyon lot işlem görmüyor birde anele payı sabit capital kendi oda sabit 10 milyon vertuda oda sabit tabi ky ne kadar götürecek ki degiş tokuş devam ediyor satanı aklına yanarım teksonanında öz kaynak erimiş adam marka degirim ile özkaynak artıda diyor bu 33 markayı yutmaya çaılışıyor .eli kolu baglı yakında bist kotdan atacam dedimi kagıdı uçurur .yüzde 95 pay olmadan birleşme seçenegi yok anlatdık onlara 2 yıldır 3 yıldır tonla masaraf yaptı ceza yedi kazık yedi hala yiyeceksin yusuf yıldız ensende haci maho ytd

7. .patron belki insafa gelecek bir adım atacakken atmicak..patrondan bir şey beklemesin bu durumda kimse .buraya yatırdığım parayami yanayım.sattigim hisselerden yaptığım 250 bin karı kaçırdığımami yanayım.anaparamdan 80 bin zararda olusumami yanayım.param bankada olsa her ay alacağım 6000 TL den olusumami yanayım.buralarda dinlediğim boş muhabbetlere hayal satanlaramı yanayım.Allahım sabır ver.yiıl sonu euro 6.20 den bu şekil kapatırsa kalacak 18.600 Euro borca göre zarar 9-10 milyon TL ye düşer.2 ay önce 20 milyona yakın zarar etcegimizi söylemiştim.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 09-11-2018 saat: 03:28.

8. Bilancodan özet anel gayrimenkul toplam varlıklar geçen yıl 219 milyonmus bu yıl 228 milyon diye yazıyor .anel yapı binası 196 milyon degerlenmisti.bu fark koşu yolu binasındanmi artı neler var onu öğreneyim yarın .geçen yıl TL olarak borc 123 milyon TL demiş.bu yıl 168 milyon TL demiş kur farkından .ben bu kur farkı olayını geçen yıl anlayana kadar burda böle delik açılır dediğimde adamlar sabahtan ariyodu beni 3 ayda ancak anlattım aha gördüler işte .kira gelirleri çok guzel geçen yıl 12 aylikta 18 milyon TL imiş bu yıl 9 aylikta 15 milyon muhtemelen yıl sonu 20 milyon TL yi bulacak .o peşin alıyor kirayı diyenler yok öle bir şey olsa kura göre nasıl alacak daha belli olmadan.sadece anel telekomdan almış kira faaliyet yok sözde 10 yıllık kira ödemiş .bence bilanço iyi geldi yıl sonu euro 6 TL olursa zarar 8 milyona düşer.pd mız 0.90 Lara geldi diğer şirketlere göre hisse fiyatı bu şartlarda pahalı görünüyor ama kira geliri euro kira alma riski olmadığı sürece gelecek için iyi olur ama risk tabi her zaman var.patronun niyeti çok önemli bataklığa batanlar benim gibi beklicek patronun insafa gelmesini verusaturk o kadar güçle ridvanla uğraşmadı.o bu şu hikaye .

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 45/309 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •