Kaşıkçı olayından henüz bişey çıkmadı. Çıkacak gibi bi görüntüde yok.
USD de aşağı anlamsız hızlı düşüş yok. Zaten kaşıkçı olayından öncede 6 nın altına inmiş ve yönünü aşağı göstermişti, kalanını teknik diyebiliriz.
Şu ana kadar görünürde ülkeye bi para girişi en azından kaşıkçı sebebi ile yüklü bi para girişi görünmüyor. Bu görüş tamamen yüzeysel, devlet benim elimde değil gerçeği bilemem.
ABD yada katil selefi vahabi suudilerle bi anlaşmada yapılmadı HENÜZ. Ama yapılacak gibide görünmüyor.
Şu ana kadar kaşıkçı olayında görünen, hükümetin açıklamalarına bakarsak, işin üzerini örttü, vahabi selefi katilleri suçlamadı, tersine kendinden üst bir yere konumlandırdı. Hep rica minnet.
Eğer para döndüysa, direk kendi ceplerini ilgilendiren bişey olmuş olabilir, yada eski hediye ve 100milyon dolarlık bilal oğlana hibe ye fit oldular.
Kaldık borsa büyükleri ile baş başa.
2 kez çıkışta tokatladılar. Maymun tokatlama şartlarına uygun davrandılar. Maymun tokatlama derken, benim deyişimle maymun şartlandırma yada isviçreli bilim adamlarının deyimi ile "öğrenilmiş çaresizlik".
Maymun deneyini anlatmıştım. Elektrik vere vere maymunları şartlandırıyorlar. Elektrik kaldırılınca, maymunlar elektrik varmış gibi deneme yapmayı bırakıp muzu seyrediyorlar.
Büyükler bi kaç kez böyle çıkışta hızlı bi agresif satışla indirirse ki 2 kez yaptılar, asıl yükselişe geçildiğinde tüm maymunlar kıpraşmayacak, yükselen muzu seyredecekler.?
Tabi bu sadece yorum ve olma ihtimali kaç onu bile yazamam. Benim pozisyonum zaten hazirandan beridir hisse yüklü. Her düşüştede aldım. 85bine yaklaşsaydı yine alacaktım.
Şimdi bi sorunum var.
Maymun tokatladılarsa, kendi ayağıma kurşun sıkmış oluyorum. Neden. Maymunları biri uyandırdıysa.? Sizi şartlandırıyorlar, elektrik kesilince muza hücum edin diye karşı şartlandırma yapıyorsa.?
O zaman benim açımdan ayva durumları.
Millet 90binde LONG açar, büyüklerde long sayısını görünce yükseltemezler, tokatlama için daha aşağıda bi yeri seçerler mesela 80 - 85bin aralığını. Yada taktik değiştirirler.
Bu seneyi büyük zararla kapamam anlamına gelir.
Umarım burayı erol14 hariç kimse okumuyodur. 
erol14 hükümetle damadını korumak amacı ile burayı okuyor, ölçsen IQ sunu 72 yi geçmez, koyunlardan biri işte, kendini fakirleştiren adamı koruyacak kadar cahil.
Tabi hak etmediği haram maaş alıyorsa devletten, o zaman bana saldıracak tabiki, hak veririm. Haram maaş almadan yapıyorsa yazık ediyor kendine.
Bu arada kendisini engelledim, yazdıklarımı okuyabiliyormu bilmiyorum, forumdaa bunla ilgili açıklama yeterince yok.
Son düzenleme : alicemal; 01-11-2018 saat: 10:27.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri