aynen katılıyorum, yakın bir zamandır bu hissedeyim, teknik analiz eğitimlerinde ahmet mergen sağlam hisseler için bir tüpraş, bir petkim, bir türkcell gibi sağlam hisse diyor ama kağıda bakıyorsun öyle değil. 2015 yılından itibaren düşüşe geçmiş. piyasada rakiplerinin önünde, yurtdışında iş kovalıyor bunlara rağmen fiyatının düşmesi çok ilginç. şu anki temettü öncesi ve temettü sonrası düşüşü bana göre normal değil. bu değerdeki bir kağıdın kısa vadede bu kadar düşmemesi gerekiyor.

Originally Posted by
Mira
2000 yılında 6 milyar dolardan halka arz edildi. Aradan 17 sene geçti, geldiği seviye 7 milyar dolar. Türkiye nın en bilinen markası günde 11 milyon tl faaliyet karı var, yani banknot matbaası gibi para basıyor. Ama temettü öncesi 12,04 olan fiyat bir günde 64 krş aşağıda yani bir günde şirketin piyasa değeri 1,4 milyar düştü veya 450 milyon dolar. Diğer temettüleri yani 80 krş u bekleyelim bakalım. Onları da iskonto edebilecek misiniz?
SM-N920C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eğitim amaçlı kendi kişisel görüşlerime dayanmaktadır. katılmadığınız görüşüm olursa yapıcı bir dille gelen her tür eleştiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.
Yer İmleri