Slm üstat sizi halk bankasý topiðinden tanýrým nasýlsýnýz inþallah beraber kazanýrýz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Selam degerli arkadasim
Ýyiyim teþekkür ederim sizde iyisinizdir
Ýhlasda pozisyonum duruyor lakin agirligim hala halk bankda 5.28 maliyetle halk bank tasimaya devam ediyorum ilk halka arz ikinci halk bank arz fiyat larindan cokkk alrinda islem yapmaya devam ediyir ana halk bank da kazandiracagina eminim yuzune bakilmayan halk bank 15 tl ti gecince herjes almak icin kapisirken ben nasipse 15 tl den satacagim
Halk banki incelemenizi tavsiye ederim
Borsanin yukselmeyen tek saglam hissesi halk bank kaldi
Ýhlasý ise 1 70 2.40 arasý cýkarým ben sebebe yapýstým takdirde kýsmetde varsa olur
Saygýlarýmla
Yorumlarýmýn tamamý hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir.
Yani su ihlas cok muhim degilde, burdaki dostlarin muptelasiyim diye dusunuyorum bazenyoksa ne iþim olur herdaim. Yazmayayim doyorum 3 5 10 yazmiyorum hoop hos muhabbetin icindeyim gene.
Baskentim soyle hele,
Alpin
Trekking
Hiking
Expiditon
Ferrata
Hangisi senin sitil.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Iran krizinde gm yi 1liradan verdim 99 alýþ girdim vermediler ayný gün 1.04 kapadý bugün holdingin bir kýsmýný 82 satýþ yazdým bir kademe alttan alýrým umuduyla bir kaç saniye sonra iptal etmek istedim hoop 84 kadar aldýlar
8 sene sabret sat al yapalým derken sat ama alama þansa bak
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
94 yýlýndan bu yana borsanýn sert düþüþ ve yükseliþ yaptýðýn günlerde alým ve satým iþlemi yapmadým. Tek istisnasý 11 Eylül olayýydý o günde Garanti bankasýnda açýkta mal taþýyordum o yüzden hýzlý davranmam lazýmdý vermiþtim. Genelde insanlarýn mal sattýðý dönemlerde mal aldým mal aldýðý dönemlerde haberlerin hep en güzelinin geldiði dönemlerde de sattým.
Þükür bir hisse harici sýkýntý da yaþamadým. O da Rakse idi . Geriye kalan her hisseden payýmý aldým. Ýnþallah buradan da alacaðým diye düþünüyorum bi olumsuzluk olmazsa.
Bugün tahtaya bakarken derinlik arada kitlendi bende o derece iþlemler oldu ama rahat rahat izledim. Güzel günler yakýndýr inþallah.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Yapacak birþey yok bende çatýr çutur la teþriki mesaiye çýkarsam þaþýrmayýn artýk [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri