Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 45/874 ÝlkÝlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 353 - 360 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    elimde sadece ihlas yok gerçi en çok parayý bu kazandýrdý o ayrý konu, kaça gider kaça düþer orasýný bilemicem, genel itibarýyla bazen gün içi satýp tekrar aldýðým sonra tekrar sattýðým hisseler bile olmuþtur, sonuç itibariyle buradaki herkes, uzun süredir borsada ve bir þekilde nerede ne yapacaðýn kendince biliyor.
    Vakti zamanýnda tombul portföyü 1 hafta da neredeyse 2 ye katlamýþtým, bir þey bildiðimizden deðil tabi þans iþte. bakalým gelecek ne gösterecek.
    Açýkçasý benimde aklýmda bazý rakamlar var henüz bunlarý kimsenin telaffuz etmiyor olmasý ayrý bir huzur vermiyor dersem doðru söylememiþ olurum.

Hele bu hafta bir dolsun bakalým gün içi alýnan karalar doðru mu yanlýþ mý göreceðiz.
    Þansýn bol olsun

Neyse ben kacar 2 ayda yazacaðýmý 2 dusuncede yazdým ben çalý arkasýna çekiliyorum.
    Herkese bol sans dilerim.
    Yorumlarýmýn tamamý hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir.

2.  Alýntý Originally Posted by kibirli Yazýyý Oku
    Þansýn bol olsun

Neyse ben kacar 2 ayda yazacaðýmý 2 dusuncede yazdým ben çalý arkasýna çekiliyorum.
    Herkese bol sans dilerim.
    Slm üstat sizi halk bankasý topiðinden tanýrým nasýlsýnýz inþallah beraber kazanýrýz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir

3.  Alýntý Originally Posted by legend Yazýyý Oku
    Slm üstat sizi halk bankasý topiðinden tanýrým nasýlsýnýz inþallah beraber kazanýrýz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Selam degerli arkadasim
    Ýyiyim teþekkür ederim sizde iyisinizdir
    Ýhlasda pozisyonum duruyor lakin agirligim hala halk bankda 5.28 maliyetle halk bank tasimaya devam ediyorum ilk halka arz ikinci halk bank arz fiyat larindan cokkk alrinda islem yapmaya devam ediyir ana halk bank da kazandiracagina eminim yuzune bakilmayan halk bank 15 tl ti gecince herjes almak icin kapisirken ben nasipse 15 tl den satacagim

Halk banki incelemenizi tavsiye ederim
    Borsanin yukselmeyen tek saglam hissesi halk bank kaldi
    Ýhlasý ise 1 70 2.40 arasý cýkarým ben sebebe yapýstým takdirde kýsmetde varsa olur
    Saygýlarýmla

4. Yani su ihlas cok muhim degilde, burdaki dostlarin muptelasiyim diye dusunuyorum bazen yoksa ne iþim olur herdaim. Yazmayayim doyorum 3 5 10 yazmiyorum hoop hos muhabbetin icindeyim gene.

Baskentim soyle hele,
    Alpin
    Trekking
    Hiking
    Expiditon
    Ferrata
    Hangisi senin sitil.

5.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Yani su ihlas cok muhim degilde, burdaki dostlarin muptelasiyim diye dusunuyorum bazen yoksa ne iþim olur herdaim. Yazmayayim doyorum 3 5 10 yazmiyorum hoop hos muhabbetin icindeyim gene.

Baskentim soyle hele,
    Alpin
    Trekking
    Hiking
    Expiditon
    Ferrata
    Hangisi senin sitil.

Bana uygun olan Trekking ve Hiking . Uzun solukludur koþmakla týrmanmakla olmaz. Yavaþ yavaþ yürüyeceksin çayýný içe içe.... Kimse seni yolundan döndüremeyecek kendi mola vereceðin veya ayrýlacaðýn yere kadar.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Iran krizinde gm yi 1liradan verdim 99 alýþ girdim vermediler ayný gün 1.04 kapadý bugün holdingin bir kýsmýný 82 satýþ yazdým bir kademe alttan alýrým umuduyla bir kaç saniye sonra iptal etmek istedim hoop 84 kadar aldýlar
    8 sene sabret sat al yapalým derken sat ama alama þansa bak

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alýntý Originally Posted by Atik Yazýyý Oku
    Iran krizinde gm yi 1liradan verdim 99 alýþ girdim vermediler ayný gün 1.04 kapadý bugün holdingin bir kýsmýný 82 satýþ yazdým bir kademe alttan alýrým umuduyla bir kaç saniye sonra iptal etmek istedim hoop 84 kadar aldýlar
    8 sene sabret sat al yapalým derken sat ama alama þansa bak

94 yýlýndan bu yana borsanýn sert düþüþ ve yükseliþ yaptýðýn günlerde alým ve satým iþlemi yapmadým. Tek istisnasý 11 Eylül olayýydý o günde Garanti bankasýnda açýkta mal taþýyordum o yüzden hýzlý davranmam lazýmdý vermiþtim. Genelde insanlarýn mal sattýðý dönemlerde mal aldým mal aldýðý dönemlerde haberlerin hep en güzelinin geldiði dönemlerde de sattým.
    Þükür bir hisse harici sýkýntý da yaþamadým. O da Rakse idi . Geriye kalan her hisseden payýmý aldým. Ýnþallah buradan da alacaðým diye düþünüyorum bi olumsuzluk olmazsa.
    Bugün tahtaya bakarken derinlik arada kitlendi bende o derece iþlemler oldu ama rahat rahat izledim. Güzel günler yakýndýr inþallah.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    94 yýlýndan bu yana borsanýn sert düþüþ ve yükseliþ yaptýðýn günlerde alým ve satým iþlemi yapmadým. Tek istisnasý 11 Eylül olayýydý o günde Garanti bankasýnda açýkta mal taþýyordum o yüzden hýzlý davranmam lazýmdý vermiþtim. Genelde insanlarýn mal sattýðý dönemlerde mal aldým mal aldýðý dönemlerde haberlerin hep en güzelinin geldiði dönemlerde de sattým.
    Þükür bir hisse harici sýkýntý da yaþamadým. O da Rakse idi . Geriye kalan her hisseden payýmý aldým. Ýnþallah buradan da alacaðým diye düþünüyorum bi olumsuzluk olmazsa.
    Bugün tahtaya bakarken derinlik arada kitlendi bende o derece iþlemler oldu ama rahat rahat izledim. Güzel günler yakýndýr inþallah.

Yapacak birþey yok bende çatýr çutur la teþriki mesaiye çýkarsam þaþýrmayýn artýk [emoji23][emoji23][emoji23]

Sayfa 45/874 ÝlkÝlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •