Sayfa 45/1200 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bişey olmaz sıkıntı yapma. :D :D

Hemen bir yorum yapayım sana dostum.

Dolar fırladı ya. Doları kullanarak deli mal alıyorlar istersen denemesi bedava.

Yarın hisseni dolar yükseliyo diye sat mesela sonra aşağıdan yerine koyabiliyorsan korkun doğrudur.

Ama eğer hissen fırlıyorsa geçmiş olsundur.

Bunu anlamanın tek yolu bu :D
    Dahiyane bir plan. klasik sacro özgüveni ve çözüm yöntemi :D

yarın ola hayrola. askeri, politik ve ekonomik veriler o kadar iç içe ki memlekette paranoyak olmamak mümkün değil.

borsadaki tüm varlıklarımı satıp taylanda yerleşmek ve borsanın b'sini duymak istememek ile işimden istifa edip 24/7 trader olup paraya koyacağım yeni ismi düşünmek arasındaki o ince çizgide kaybolmuş durumdayım. hepimiz benzer dilemmalarda geçirmiyor muyuz zaten ömrümüzü! her şekilde kazanan biziz, hayat detaylarda kaybolamayacak kadar dolu ve harika
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

2. SAYIN SACRO HOCAM SİZİ GEÇEN SENEDEN BERİ BÜYÜK BİR HAYRANLIKLA TAKİP EDİYORUM ANALİZLERİNİZ VE YORUMLARINIZ TAM İSABET.NAZAR DEĞMEMESİ DİLEĞİYLE BAŞARILARINIZIN DAİM OLMASINI TEMENNİ EDERİM SAYGILARIMLA

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    Dahiyane bir plan. klasik sacro özgüveni ve çözüm yöntemi :D

yarın ola hayrola. askeri, politik ve ekonomik veriler o kadar iç içe ki memlekette paranoyak olmamak mümkün değil.

borsadaki tüm varlıklarımı satıp taylanda yerleşmek ve borsanın b'sini duymak istememek ile işimden istifa edip 24/7 trader olup paraya koyacağım yeni ismi düşünmek arasındaki o ince çizgide kaybolmuş durumdayım. hepimiz benzer dilemmalarda geçirmiyor muyuz zaten ömrümüzü! her şekilde kazanan biziz, hayat detaylarda kaybolamayacak kadar dolu ve harika
    :D aynen dostum. Teşekkürler.

Aynı dilemmaları hepimiz yaşıyoruz.

Mesela kendimden örnek vereyim. Bende çok para olsa. Sana yemin ediyorum. Alırım en sevdiğim 10-15 kadar kağıdı uzun vadeli ekran bile izlemem basarım giderim taylant olur, ukrayna olur , fil dişi olur :D arada bir bakarım portföy kaç olmuş.

stresse gerek yok. :D

çok uzun vadede zengin edecek kağıtlar var. Ama bizde sermaye çok olmayınca alsatla, ekran izlemekle, stressle hayat geçiyor gidiyor.

Herşey para ve maliyet malesef birazda psikoloji.

Alıntı Originally Posted by kuzey38 Yazıyı Oku
    SAYIN SACRO HOCAM SİZİ GEÇEN SENEDEN BERİ BÜYÜK BİR HAYRANLIKLA TAKİP EDİYORUM ANALİZLERİNİZ VE YORUMLARINIZ TAM İSABET.NAZAR DEĞMEMESİ DİLEĞİYLE BAŞARILARINIZIN DAİM OLMASINI TEMENNİ EDERİM SAYGILARIMLA

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    Eyvallah teşekkür ederim. ++++
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bjk bana göre bitmiştir. Tepeden Riversalide yaptı zaten.

Bütün beklentileri satın aldı.

Ama teknik olarak 5 liralara gelir ve orada tutunursa kulp yapabilir.
    Avrupada ilerlerlerse artabilir hocam hatta artar da.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    hayat detaylarda kaybolamayacak kadar dolu ve harika
    Şu örneğine bir örnek vereyim.

Ben çok düşünürüm borsadaki kağıtları, kağıdın tekniğini, hareketlerini vs vs.

2 ay önce burada yazardım belki hatırlarsın karel'i.

Gece rüyalarıma kadar giriyodu hisse. Beyin olarak detaylara o kadar girmiştim ki rally yi hissettim.

Her neyse 1.70-1.80 den pozisyon aldım. ama aynı zamandada bir sürü pozisyonum var. parayı böldüm haliyle.

Neyse rally basladı 2.40-2.54 de hepsini boşalttım. 3 gördü geri geldi vs. Bundaki karla anca kredi kartlarımı ödedim. Yine Allah bereket versin.

Ama asıl geleceğim konu şu. para çok olsa daha yüklü alırdım ve satmazdım. 3 den 2.30 a mı düştü biraz daha alırdım. Al babam al uzun vade taşı kağıtlarını. para var. anladın.

Yani benim kafamdaki olay çok farklı ben o kadar rüyayı, analizi, detayı kredi kartını ödemek için görmemeliyim.

Olay daha büyük olmalı. İşte bunu içinde para olmalı :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Ama asıl geleceğim konu şu. para çok olsa daha yüklü alırdım ve satmazdım. 3 den 2.30 a mı düştü biraz daha alırdım. Al babam al uzun vade taşı kağıtlarını. para var. anladın.
    Siz kareli yüklü alsaydınız bu hareket olmazdı sanırım.
    Siz satana kadar beklerlerdi

7.  Alıntı Originally Posted by Dentex Dentex Yazıyı Oku

Çay var çay içen mi, çaylanıyoruz diye demediğini bırakmadın.

@mojetbit34 abime selamlar...
    va aleyküm selam kardeşim tşk noob sizede iyi geceler çoklu alıntı bilmeyom bende şimdi nescafe yaptım biraz ders çalışim sağlama yatın tırsmayın hisseyi iyi seçmek lazım 4 senedir yerlerdeyiz isc bayrağı aldı sıra kimde ? ykbnk da spk kızarmı buna yorum len altı üstü graf yoh işte ytd diyelim demi selamlar herkeze yarın 3 gün yokum köye gidiyom lotları oraya gömecem de
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

8. 1 TL idi o

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app

Sayfa 45/1200 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •