Sayfa 45/1001 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Hırs yapan gümler, ne demiş ayse hatun

Taktiklerden kırılırsın ama mutlu olursun
    Taklitlerden sıkılırsın, el ele tutuşursun
    Yurdunu unutup, bana kalbinin hızla atışını da yutup
    Güm güm, güm güm, güm güm gidiyo'sun

MR. MEMATİ

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Hırs yapan gümler, ne demiş ayse hatun

Taktiklerden kırılırsın ama mutlu olursun
    Taklitlerden sıkılırsın, el ele tutuşursun
    Yurdunu unutup, bana kalbinin hızla atışını da yutup
    Güm güm, güm güm, güm güm gidiyo'sun

MR. MEMATİ

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Eski eşlerimden şu bilgiyi aldım. Siz erkekler saf, cahil kadınlardan hoşlanıyorsunuz, öyle bir kadın yok kafana sok demişti., diğeri de benzer şeyler söylemişti. Başka bir kadın da bana bunun nasıl mümkün olduğunu uzun uzun anlatmıştı. Saf cahil ayağına yatan, sana yaklaşmak istiyordur dedi.

Bu sırrı da yazmış olayım,
    Gerçi şimdi fıkrayı hatırladım.

>>>>
    Adam çocuğuna akıl veriyor

- Bak oğlum bütün kadınlar şeytandır

Çocuk soruyor

- Annem de mi?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. 75 kişi onlıne kemik sesi gelir yarın
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. "Fala inanma falsizda kalma"

9-12 eylul
    1- resme bakinca Bofa seans baslamadan once gun icerisinde gorecegi tepe noktasini biliyor
    2- bugun itibari ile Bofanin maliyetine geldi endeks
    3:diger short kismi 8 bin azalmis
    [short yada long pozisyonum yok iyikide yok seytan durttu 422x den minnak short acip 4215 den kapattim kapatmasam 130 puan geciricekmis]

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    %30 hedge ile sikertti attı beni bu inanılmaz bir şey çok pis şeyler olacak gidiş gidiş değil hayırlısı olsun
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. İsctr vadeli pastanın maşallahı var

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    %30 hedge ile sikertti attı beni bu inanılmaz bir şey çok pis şeyler olacak gidiş gidiş değil hayırlısı olsun
    Bende o hatayi yaptim duserse diye hep elim el freninde hedge ediyodum bu gun saldim cayira sistem mistemde kalmadi. Ruzgar ilk defa arkamiza aldik bakalim ne zaman karaya oturacaz.

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İsctr vadeli pastanın maşallahı var
    Bankaları maniple eden ahlatci. 44 milyon lot satmış isc de bugün, vadelidindded 180 bin kusur short işlem yapmış. Longmu kapadı shortmu açtı bilmiyorum. Sonra gitmiş Akbank gomusmus tek başına alıcı. Isc ye iki kap haberi gelmiş olumlu etkilermi bikmiyirum ama yarın isc bayrağı diğerlerinden alabilir. Bankalarda filmin sonu geliyor ve çok güzel mal devri yapicaklar. Eğer verip tekrar alırlarsa artık arjanti borsasasi gibi olacağımıza emin olurum. -2005 lerde bankaların pd-dd oranlarına bakıp 2.00 ise ucuz diye yorumlaniyordu. O zaman enflasyon faiz düşüş surecindeydi

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Rahmetli annanemin ,rahmetli annesi için ebeler "yaşamaz çok demişler" nenem 101 yaşında vefat ettiğinde yanındaydım.
    o seneye kadar şile bezi işlerken ananemin gözler görmezdi annesi iğneye ipliği geçirirdi.
    hayatda herşey mümkün Bozkurt...

O zaman benimde bir iddiam olsun!
    Bozkurt beni tel no su versem aramaz

aslında ilk yazdığım günlerde biriyle konuşmak istedim telefon numarası vermedi.ama 1-2 hafta geçmedi forumda dalaşma oldu.arkadaş tel numarasını verdi yazdı o küfürbaz arkadaşa...

ya dedim sn xxx, illabenimde ağzımı bozmam gerekiyor telefonda bir selamlaşmak için.adam küfür ediyo veriyon biz Allah ın selamını veriyos bize günahını vermiyon.
    Abim küçük yaşta ölmüş sonra ben doğmuşum ebeler bu çocuk yaşamaz demişler bir hafta küvezde kalmışım o kadar küçükmüşüm ki teyzem pamuklara sararak kundaklıyormuş annem ağlarken dedem demişki ağlama kızım Allah tan umut kesilmez, o gün bu gündür yaşıyorum.
    En ufak bir umut kırıntısı varsa ihtimal ihtimaldir yaşamaya devam.
    Bunu neden anlattım bilmiyorum ama az önce acı bir haber aldım, çok yakinen tanıdığım aynı yaşıt ve çoğu zaman kuru ekmeği beraber paylaştığım bir arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim, üç ay önce karaciğer ca yakalanıp metastaz ile pankreasa şıçramış hastalığı çok hızlı ilerliyordu, doktoruyla görüştüğümde üç ay ömür biçmişlerdi, en son gördüğümde dedim ki sakın moralini bozma hiçbir zaman umudunu yitirme iyileşeceksin dostum dediğimde o da biliyorum hiç kafayı takmıyorum sen beni tanırsın dedi ama gözleri öyle demiyordu tabii o da benim gözlerimden yalan söylediğimi ona moral olsun diye konuştuğumu biliyordu.
    Allah rahmet eylesin
    Ömür dediğin ansızın kapını çalan bir şey
    Üç ay öncesinde hiçbir hastalığı olmayan biriydi, sağlıklıydı.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 45/1001 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •