Big abi de olmasa masada lönkcü yok freni patlamış kamyon gibi yuvarlanacak, diren big abi
Hamdım Piştim Yandım
Selamlar cümleten
Originally Posted by *Bozkurt Big abi de olmasa masada lönkcü yok freni patlamış kamyon gibi yuvarlanacak, diren big abi Bende varım diyorum
Originally Posted by thebigshort 5.451.75 den 4 parti jetonumu ekledim böylelikle ortalama 5.472 ye düştü 5.448 deb 5 parti jetonumu masaya sürdüm böylelikle maliyet 5.467 oldu
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by rosense BofA ile İş Yatırım bu saat'e kadar Endeks'i düşürmeden satmayı başarmalarında sebep aranmalı mı? öncü VİOP30 da muhtemelen TEB longları kapatıyor, yeni vadede long açacak parası kalmamış belli, Spot da zaten ondan bağımsız gidemez,
Originally Posted by Ohac Bende varım diyorum Hoşgeldin caho, naptın altınların duruyor mu
Originally Posted by thebigshort 5.448 deb 5 parti jetonumu masaya sürdüm böylelikle maliyet 5.467 oldu 5.442 den 6 parti jetonumu sürdüm masaya böylelikle maliyet 5.462.80 oldu
Originally Posted by *Bozkurt Hoşgeldin caho, naptın altınların duruyor mu Gümüş fonumuz vardı, boşalttık mala girdik
Forum Rules
Yer İmleri