Benim fikrim bu kağıt düpedüz baskılanıyor...Bunun da temel sebeplerinden muhtemelen bu sene içinde kottan çıkma stratejisi olabilir.Bir kağıt sürekli yükseliş trendinde iken kasıtlı olarak önü kesilmez ...Fikrim beni bağlar YTD.
Benim fikrim bu kağıt düpedüz baskılanıyor...Bunun da temel sebeplerinden muhtemelen bu sene içinde kottan çıkma stratejisi olabilir.Bir kağıt sürekli yükseliş trendinde iken kasıtlı olarak önü kesilmez ...Fikrim beni bağlar YTD.
Bunu gecen ay yazdim burada. Hala ayni fikirdeyim. Fiyati düşük tutup cagri fiyatini dusuk hesaplanmasini saglayacaklar. Öte yandanda yatirimciyi iyice bezdirip. Lanet olsun diyip cagri fiyatindan verecegiz.
Peki cagri fiyatindan vermek zorundamiyiz. Vermessek ne olur.
Diger taraftan baski kurcam diye bunlar elindeki mali satiolar. Acaba alan satan hep kendisimi. Ama bakiyorumki her gun aramiza bircok kisi katiliyor. Mal almak.isteyen gayet alabiliyor. Yani benim kafam cok karisk. 4 aydir kagittayim. Tabiki tersteyim. Zararina satmam. Bekliyecegim.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kümesinin de tavuğunun da...
Nereden bulaştık tavuk pisliğine!
Bu yuksek karlilikla ancak dediginiz gibi tutum sergileyebilir.. Bshv ev aletleri vardi bi zmanlar 5 tlden 200 tl olmustu.. Kottan cikmak icin mali alamayinca fiyati yukseltme moduna girdi..
Bizim dans ettigimiz tavuklar borsa kurdu kisiler..
Yuzde 3luk payla dans ettiriyor.. Sozde.. Sabrediyorum.. Satsam ne alacam ki.. Macerayi suan aramiyorum...
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degil
Ne yazikki kagit patron kagidi
Spek kagidi degil.. Ne derse o oluyor..
Kumari oynayan degil oynatan kazanir..
Altını satıp da teneke alan aklıma neyleyeyim!
Yer İmleri