-
Aman legolas peceteciye bi hektas olamadik dedik adam sicsa haber veriyor dedik biz insaat sirketiyiz dedi, enka attim bir sey diyemedi . Allah bu tekfenin yonetiminin patronlarinin belasini verdigi gunleri gormek nasip etsin . Yasayabilecekleri en agir acilari yasasinlar
-
Yine mal satıyorlar. KY girdikçe satıyorlar. Patron dediğin zaten böyle olur zaten. Böyle saça böyle tarak az bile. Ulan biz girdik, bize girdi 3 senedir devam ediyor. Sen niye tuz alıp koşuyorsun ey KY, Ahmaklık parayla mı?
YTD
-
Senin ben gelmişini geçmişini skeym ya puhhh a.k hissesi şu hale bak ya yeter valla yeter kırmızı olmazsan a.k senin
-
En kotu kagit 3 e katladi son 2 senede , resmen hirsizlar tarafindan gasp edildik . Diger kagitlarin ucusunu her gun ayri bir sinirle izliyorum , milletin sirketi cikip anlatiyor kendini ederinin 2-3 katina degerlenir bizimki 1/4 e degerleniyor , cikip anlatan sirketini tanitan hedeflerini anlatan birileri yok . Hep bana hep bana diyen hirsiz surusu bunlar , bak sizden cikmasin colugunuzdan cocugunuzdan ciksin diyorum bunlari yapan hirsizlarin. Onlarin ne kabahati var diyecek andavallar gelir simdi , analarinin babalarinin milletini ahini alarak mallarini caldiklri icin o sekidle yasiyorlar o yuzden ciksin hepsinden. Hirsiz surusu Beyaz Turkler , tayyip az bile yapiyor size
-
Dolar ruble 72 ye kadar indi , umarim 6.7 milyar rublelik alacaklar alinir kharampurdan. En azindan oradan zarar etmeyelim ama nerde 150 ye cikinca tekrar oradan bozup bizi oper bu haysiyetsiz onursuz seref yoksunu hirsizlar . Cemal Bey de yazmis Twitter da hani danisman sirket vardi analiz ettiriodun kukla pandora efendi , peceteci o koltukta oturuyorsun hani Nerde 2022 planlari sormuon mu patronlara hesap veremiorum hissedarlara diye , hepiniz 3 tane hirsiz ailenin kuklasi olmussunuz , hepimizin hakkini gasp ettiniz . Ceyar levent kovuldun Ama kurtuldun mu saniyorsun sen hirsizin basisin, bu tekfen camiasinin hepsinin Allah belasini versin hepinizin
-
-
8 nisan 2021 dolar/TL 8.2
8 nisan 2022 dolar/TL 14.7
8 nisan 2021 Tekfen 15.56 TL
8 nisan 2022 Tekfen 23.08 TL
Aynen kardeşim Tekfen düşeni kırdı maliyet 16 kardayız😂Twitter'daki grafikleri gördükçe bana bi sinir geliyor
-
Sayin sehzade goruyor ve arttiyorum 2019 aralikta bu iblise koydugum miktarla Suadiyede yeni 2+1 aliyordum , simdi degil onu almak kumes bile alamam orada . Hala yok biz dediydik yok duseni kirdi yok vs diye konusan andavallar beni de delirtiyor , olumsuz yazinca da hisseyi kotuluyorsun diyorlar telegramda. Patrona hirsiz diyorum sermayesinin 2 kati kar aciklamis diyor sigirin teki !! Millet bu kadar cahil oldukca daha cok duduklerler bizi , adamlar az bile yapiyor ya insaflilar,Yarin bir gun bu imkana sahip olayim Tekfenden beter gotururum mustahak cunku bu koyunlara. Telegram falan sigir kayniyor , dunyadan bi haber . Hala Katar haberi paylasan gerizekalilar var yeniymis gibi , eski deyince o haber hisseyi kotuleme diyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri