Sayfa 451/494 İlkİlk ... 351401441449450451452453461 ... SonSon
Arama sonucu : 3950 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. 9 kişi yönetim .ve 15 milyar yönetim gideri.adam başı 1,66 milyar TL. ????? MALİYET.
    ayrıca 12 aylıkta faaliyet raporu gelmedimi.orada herşeyi görmek lazım .bu maliyetler kime gitti.sahi faaliyet raporu gelmedimi hala göremedik.?

Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    9 kişi yönetim .ve 15 milyar yönetim gideri.adam başı 1,66 milyar TL. ????? MALİYET.
    ayrıca 12 aylıkta faaliyet raporu gelmedimi.orada herşeyi görmek lazım .bu maliyetler kime gitti.sahi faaliyet raporu gelmedimi hala göremedik.?
    yahu akıl tutulması mı yaşıyorsun? 9 kişi mi çalışıyor 14 ülkede 45 tesiste?50 bine yakın çalışanı var personel maaşları yönetim gideridir.

Alıntı Originally Posted by halkevi Yazıyı Oku
    Nakliye gideri 760 diyirsunuzda , nakliye bildigim kadariyla baska firmalara yapturiliyor cogu yerde dorzeler sisenin kendisinin, belliki bu operasyonda zarar yada baska ortaklik var bilancoda 29 milyar yaziyor pazarlama , domates isi yapsa anlarimda ,anlasildi karadelik nakliye ve yonetim giderleri
    ya hocam başka firmaya yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur ?başka firmaya para ödenecek firma fatura kesecek o faturalar da gider olarak pazarlama giderlerinde muhasebeleştirilecek.kendi kamyonu olsa onun mazotu boku püsürü nakliye gideri olacak.

soda külü gemilerle taşınıyor büyük oplar gemilerle ...navlun dünyanın parası oldu.keza cam domates taşımaya benzemez dorsesi ayrı yükleme maliyeti indirme maliyeti salçalık domates gibi at kasayı kamyona mı oluyor.

neden biraz akıl yürütmek ya da bilgi sahibi olmak yerine yönetime bok atıyorsunuz kahvede oturan hacı emmi 14 ülkede 45 şirketi yönetmek için ahkam kesiyor ülkenin en seçkin üniversitelerinde hocalık yapmış yıllarını bu işe vermiş adamlar beceremiyor...

tekrar ediyorum öküz altında buzağı aramayın.biri de yazmış 9 kişi yönetim gideri ni paylaşıyor diye tam komedi senin 1000 lotunu yiyor bu 9 kişi.hangi partili olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

4. Her şey kötü görünürken, hem yabancı satışını karşılamak hem de itibarı bir nebze toparlamak için hızlı bir geri alım beklerim.

Arkadaşlar,
    Şirketin satış gelirleri düşmüş,
    Karlılık düşmüş,
    Fakat buna rağmen giderleri aynı oranda düşmemiş?
    Bu şirket iyi yönetilmiyor deyince de buna itiraz mı ediyorsunuz?
    Bunun nesine itiraz ediyorsunuz?

Al-sat tut değildir

6. https://youtu.be/v2SThpN-V6U
    Gülmekten ölücem klibi gelsin o zaman.. ytd

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    Şirketin satış gelirleri düşmüş,
    Karlılık düşmüş,
    Fakat buna rağmen giderleri aynı oranda düşmemiş?
    Bu şirket iyi yönetilmiyor deyince de buna itiraz mı ediyorsunuz?
    Bunun nesine itiraz ediyorsunuz?

Al-sat tut değildir
    neye itiraz ediyoruz?
    yönetim giderini 9 yöneticinin aldığını sanan yatırımcılara
    pazarlama giderini reklamdan ibaret sanan yatırımcılara

sadece rakamlara bakarak iyi yönetilmiyor demek ukraynada rusyada bile tesisi olan şişeye haksızlık etmek olur. afesin başına gelenleri görüyoruz şirket iyi yönetilmiyor diyebilir miyiz?

çok fazla yatırım yapıyor bu fırtınalı havada diyebiliriz olması gerekenden çok az temettü veriyor diyebiliriz.

ama zarar ediyor o zaman iyi yönetilmiyor çok düz mantık.migrosta 2 sene evvel kol gibi zarar açıkladı şimdi 600 liralara dayandı migrosta yönetim mi değişti?

ben de şirketin kaynaklarının daha etkin kullanılması konusunda hem fikirim.ama şirket iyi yönetilmiyor demek çok iddialı.

24 milyar kar yaptı geçen hisse fiyatına yansıdı mı şimdi 5 ile kapattı bu sene sonu belki de çok daha fazla kazandıracak hisse bazında.

her zarar eden karı azalan iyi yönetilmiyor diyemeyiz üstelik bunun hisse fiyatı ile de bağlantısı yok.bistte zarar edip dünya kadar kazandıran şirketler yok mu herkez kar edene sizin tabiriniz ile iyi yönetilene gitse idi zarar edenlere kimse rağbet etmezdi

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://youtu.be/v2SThpN-V6U
    Gülmekten ölücem klibi gelsin o zaman.. ytd
    Geçenlerde bir arkadaşın maaşına zam gelmiş normal zam herkese yapilandan.
    Dedim begenmedin mı? Nasıl begeneyim dedi.
    Giderlerime o kadar zam geldi ki, gelenler karsilamiyor dedi.
    Olur mu öyle şey dedim. Giderleri nasıl sabit tutamazsın?
    var mı tutabilen dedi.
    Ben gülmeyem klip atmayamda ne yapem. Klip atınca kiziyorlar sonra bana. Kızmayın.. beni olduğum gibi kabul edin..
    Giderlerini sabit tutabilen varsa şu ortamda ve hele azaltabilen gözlerinden öperim.. ( zorunlu giderlerden kastım, elektrik, doğalgaz, kira, okul, servis, akaryakıt, telefon, ulaşım, gıda, tuvalete gitmek.. nefes hariç o şimdilik bedeve vs vs)
    Hayde donatesss. Ytd

Sayfa 451/494 İlkİlk ... 351401441449450451452453461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •