Sayfa 452/790 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yselim Yazıyı Oku
    Yadırgıyorum, firmaya laf söyleyin de sahibine beddua çok çirkin.Size zorla mal satmadı, ucuzsa fiyatı er geç artar beklemek lazım, yok pahalı ise almamanız lazımdı.

Bende bir ara pahalı olduğunu bile bile KY'nın Ülker algısı hisseyi yükseltir diye aldım ,bekledim baktım olmuyor zararına sattım.

22 liradan elimde hisse var iken, ederi 15 Tl diyordum burada.Zararı göze almıştım ve katlandım.MU'nun suçu yok, ben KY'nin zayıf hesabı koyun sürüsü etkisi yapar sandım yapmadı.

Hata benim hatam.Şimdi aynı durum ŞOK'ta var , öyle ya da böyle 2-3 senede 5'te birine düşecek, alırsam ve düşerse benim hatam,MU'nun etkisi yok.
    size özür borcum olduğunu düşünüyorum , vaktinde burda yazmıştınız ve biz uyarıları dikkate almadık .. MU ' nun ve avanelerinin şeref ve haysiyet seviyelerinin normal insanlar gibi olduğunu varsayarak beklentilere girdik.

bu şirketin arz sırasında fiyat belirlenmesinde görev alan tüm haysiyetsiz rus çocuklarının tespit edilip yargılanması gerekir. yapılan şey açıkça nitelikli dolandırıcılık.

2.  Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Neden batsın ki... bence batmaz ama borcu çevirmekte zorlayacak gibi
    Borcu az gibi duruyor, yanılıyor muyum?

XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bilemedim Yazıyı Oku
    Borcu az gibi duruyor, yanılıyor muyum?

125 mlyn $ borcu var diye biliyorum
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

4.  Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    125 mlyn $ borcu var diye biliyorum
    Ben uzun zamandır izlemiyorum ama bildiğim kadarıyla yıldız holdinge kefil olmuş, bahsettiğiniz rakkam o. Bizimin direkt borcu 38 milyon tl civarı olması lazım. Yanılıyorsam forumdaki arkadaşlar düzeltsin.

Alıntı Originally Posted by bilemedim Yazıyı Oku
    Ben uzun zamandır izlemiyorum ama bildiğim kadarıyla yıldız holdinge kefil olmuş, bahsettiğiniz rakkam o. Bizimin direkt borcu 38 milyon tl civarı olması lazım. Yanılıyorsam forumdaki arkadaşlar düzeltsin.

38 ise süper

6. rica ederim, bana çok kötü laflar ettiğinizi hatırlıyorum.Burada sadece siz değil genel yapı gaz verilip,uçacak-kaçacak denmesi yönünde.

oysa o dönem yazdım,şirket ortaklarından tanıdığım bile bu fiyatlara inanamamıştı, çok fazla değerleniyor korkuyorum dedi ve yüzdelerle ifade edilen payını sattı.

Şeker-tütün ve kendi ürettiği malları satan bir toptancı zincirinden fazlasını beklemek hata idi.Şimdi fiyat makul yerlere geldi, bundan sonra 5-10 arası gider gelir.

Korkum millet ŞOK'a para kaptırmasın orası da aynısı olacak, bir ara yükseltirler sonra aynı hikaye.

Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    size özür borcum olduğunu düşünüyorum , vaktinde burda yazmıştınız ve biz uyarıları dikkate almadık .. MU ' nun ve avanelerinin şeref ve haysiyet seviyelerinin normal insanlar gibi olduğunu varsayarak beklentilere girdik.

bu şirketin arz sırasında fiyat belirlenmesinde görev alan tüm haysiyetsiz rus çocuklarının tespit edilip yargılanması gerekir. yapılan şey açıkça nitelikli dolandırıcılık.

810 dan toplayanlar 5 den yüzün e bakmıyor

8.  Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    810 dan toplayanlar 5 den yüzün e bakmıyor
    Bende onu anlamis degilim ya,cildirmamak elde degil...

Sayfa 452/790 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •