Sayfa 452/908 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Arkadaşlar söke un firmasının cirosu nedir merak ettim ve İso 500 listesinde var mı bakmak istedim. 1997 ve 2018 arası İso 2 ci 500 listesinde söke una ait bilgiler var oradan bakabilirsiniz.

Bilgilerin olduğu link: http://www.iso500.org.tr/iso-500-hak...-yil-verileri/

bu linkte yer alan Geçmiş Yıl Verileri sayfasında Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu bölümü altında excel dosyası var orada CTRL + F yapıp söke un yazarak aratıp yıl yıl performansına bakabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Arkadaşlar söke un firmasının cirosu nedir merak ettim ve İso 500 listesinde var mı bakmak istedim. 1997 ve 2018 arası İso 2 ci 500 listesinde söke una ait bilgiler var oradan bakabilirsiniz.

Bilgilerin olduğu link: http://www.iso500.org.tr/iso-500-hak...-yil-verileri/

bu linkte yer alan Geçmiş Yıl Verileri sayfasında Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu bölümü altında excel dosyası var orada CTRL + F yapıp söke un yazarak aratıp yıl yıl performansına bakabilirsiniz.

Bundan çıkarmamız gereken ders nedir.

3. Oo muhtesem uclu online sevgili hus oksijen ve baskent, cayi gectim oncesi biraz peynir pecorino romano da olur sumele tulumu da ...konu, endeks orta vade de nasil hareket edecek bu altin ve dolar ne olacak 2021 yazi ve sonrasina dair bir tahmininiz olurmu suanki konjekturu nasil yorumluyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by vedayt Yazıyı Oku
    Bundan çıkarmamız gereken ders nedir.
    Bir ders çıkarın demedim Sayın vedayt ihlas holdingin almak istediği firma ile ilgili geçmiş yıl verileri dedim. Bakmak isteyen şirketin geçmiş yıllar datalarına bakabilir istemeyen bakmayabilir.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

5.  Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    Sayın hus911,
    Siz insanları seviyorsanız onu tanımıyorsunuz diyorsunuz

Siz kin ve nefret ederecesine sevmediğinize göre çok iyi tanıdığınız ortaya çıkıyor

Bu da sizin çok yakın olduğunuzu gösterir.

Bunlar benim alakam değil.

Soru şu

Söke un ve medicine sağlık hakkında ki yorumlarınız nedir.

Net olarak kaçamak ve yuvarlak ifade kullanmadan yazarmısınız.

Şirketin temelinden de bahseder misiniz

Merak ediyorum

Giybet zem ve iftira yapmadan

Azami Hüsnü Zan göstermek şartıyla

Lütfen bekliyorum....

Tşkler
    Günaydın. Kazancınız bol olsun.

Yukarıdaki sorunun muhatabı,

Soruyu cevaplamaktan neden imtina edersin beyaa....

Bilgi dağarcığın yeterlimi gelmedi yoksa işine mi gelmedi.....

İnsanlar cevabını bekliyor.....

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Bir ders çıkarın demedim Sayın vedayt ihlas holdingin almak istediği firma ile ilgili geçmiş yıl verileri dedim. Bakmak isteyen şirketin geçmiş yıllar datalarına bakabilir istemeyen bakmayabilir.
    Siz büyük marketlerde alış veriş ediyor musunuz?

Cevabınız evet ise unlu mamüller reyonlarına başınızı kaldırıp bir bakın derim.....

7.  Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    rekabet kurumu Ulusoy una bu satışı onaylayamayabilir.

9.aya göre nakiti var ve stok da fena değil.

Ki Ulusoy unun özsermayesi yeterli değil.
    borcu da çok görünüyor...

Bakacağız....
    İnceliği farkettiğiniz için tebrik ederim.

Esasen Ulusoy Unun kap haberi incelendiğinde Soke unun tamamı için veya kısmi bir oranı için ortaklığı düşündüğü anlaşılmaktadır.

Yani Rekabet Kurulu engeline takılabileceğini onlarda öngörmüş olabilir.

Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.....

yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Siz büyük marketlerde alış veriş ediyor musunuz?

Cevabınız evet ise unlu mamüller reyonlarına başınızı kaldırıp bir bakın derim.....
    Ben 3 harfli marketler ve büyük marketlerden değil yerel marketlerden alışveriş yaparım. Söke un yerel marketlerde de var ama tercihimiz Katmer undur 🤣
    Ayrıca söke un ile ilgili olarak bulabildiğim bilgileri paylaşmak istedim. Gördüğüm kadarıyla bilgiye değil habere susamış bir yatırımcı kitlesi var.
    Benim mantığım önce bilgi ve şirket verileri sonrasında haber ve gerçekleşleşmelerdir.
    Bol kazançlar hepinize

Sayfa 452/908 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •