Artan

27,72 10 17:04
74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 17:00
159,70 9.99 16:59
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:04
13,18 -9.97 17:04
27,94 -9.75 17:04
539.997,50 -7.71 13:55
151,20 -7.69 17:03
Azalan Hisseler

İşlem

13.532.770.040,46 17:04
9.739.585.124,25 17:04
7.902.447.491,20 17:04
7.401.134.627,97 17:04
7.016.941.604,36 17:04
Tüm Hisseler
Sayfa 452/961 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Viop - XXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kırtasiyeler, okul servisleri ve öğretmenler eğitimle ilgililer. Pandemi sonrası, İstanbul'da tonla kırtasiye kapandı. Yine aynı şekilde ne yapacağını bilemeyen tonla servis var. Öğretmenler evinde oturur, maaşını alır.

Kahvehane sahibi, çarşıyı gezen Vali'ye diyor ki; ''sıkıntıdayım,kirayı bırakın çay pişirmek için kullandığım doğalgaz faturasını ödeyemiyorum,dükkanın önüne 10 sandalye koyarsam 100 çay fazla satarım, kiramı,vergimi öderim,aldığım krediyi geri öderim, yoksa ekmek teknem kapanacak, bu yaştan sonra nerede iş bulup çalışayım?''

Vali'nin cevabı şöyle: '' Öyleyse uyuşturucu satıp, para kazan.'' Yani demek istiyor ki, sandalyeyi dışarı koymak yasalara aykırı, izin veremem. Bunu da uyuşturucu satmaya benzetmiş. Ulla o ikisi aynı şey mi? Esnafa moral vermesi lazım, hadi pandemi süresince görmezden gelelim demesi lazım. Ya da esnafın sorununa çözüm bulması lazım.

Ama umurunda bile değil. Çünkü, kendi maaşı saniye bile sekmez. Esnafın çektiği sıkıntıdan bi haber. Pandemi süresince Vali'nin ve diğer kamu görevlilerinin maaşları da kesilse, onlar da 1176 TL'lik ödeneğe talim etseler, çocukları bir şey istediğinde alamasalar, işte o zaman anlayacaklar sıkıntının nasıl çekildiğini.

Öğretmen ve imamların aldıkları ücretten, benim ödediğim vergilerden düşen payı helal etmiyorum. Doktor,hemşire ve sağlık çalışanlarına ise helal olsun. Hiç bir iş yapmadan evinde oturup, para alanlardan kesilip, sağlık çalışanlarına, emniyet görevlilerine verilmeli.

Adam utanmadan gelmiş viop başlığında ahkam kesiyor. Biz kumarı kendi paramızla oynuyoruz.
    öğretmenler hariç konuşmana katılıyorum hocam...her öğretmen maaşını haketmıyor olabilir ama benim eşim engelli öğretmeni ve geçen haftadan beri çalışıyor..öğretmenlik farklı bir meslek..imamlara ve din görevlilerinede saygım var ama son yapılan düzenleme ve hukumetin yıllardır kayırması hakka hukuka sığmaz....

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    öğretmenler hariç konuşmana katılıyorum hocam...her öğretmen maaşını haketmıyor olabilir ama benim eşim engelli öğretmeni ve geçen haftadan beri çalışıyor..öğretmenlik farklı bir meslek..imamlara ve din görevlilerinede saygım var ama son yapılan düzenleme ve hukumetin yıllardır kayırması hakka hukuka sığmaz....
    Sizden,eşinizden ve diğer engelli öğretmenlerinden özür diliyorum abi. Fakat artık öğretmenlerin %90'ına ihtiyaç yok. En kaliteli öğretmenler ayakta kalır. Bu da öğrenci açısından fırsat eşitliğini getirir. Eşinizin görevi gayet geçerli, devam edecek bir iş. Kusuruma bakmayın lütfen.

Taksicilere de çok kızıyorum. İmamoğlu 6000 yeni taksi dedi, gerisi gelmedi.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kırtasiyeler, okul servisleri ve öğretmenler eğitimle ilgililer. Pandemi sonrası, İstanbul'da tonla kırtasiye kapandı. Yine aynı şekilde ne yapacağını bilemeyen tonla servis var. Öğretmenler evinde oturur, maaşını alır.

Kahvehane sahibi, çarşıyı gezen Vali'ye diyor ki; ''sıkıntıdayım,kirayı bırakın çay pişirmek için kullandığım doğalgaz faturasını ödeyemiyorum,dükkanın önüne 10 sandalye koyarsam 100 çay fazla satarım, kiramı,vergimi öderim,aldığım krediyi geri öderim, yoksa ekmek teknem kapanacak, bu yaştan sonra nerede iş bulup çalışayım?''

Vali'nin cevabı şöyle: '' Öyleyse uyuşturucu satıp, para kazan.'' Yani demek istiyor ki, sandalyeyi dışarı koymak yasalara aykırı, izin veremem. Bunu da uyuşturucu satmaya benzetmiş. Ulla o ikisi aynı şey mi? Esnafa moral vermesi lazım, hadi pandemi süresince görmezden gelelim demesi lazım. Ya da esnafın sorununa çözüm bulması lazım.

Ama umurunda bile değil. Çünkü, kendi maaşı saniye bile sekmez. Esnafın çektiği sıkıntıdan bi haber. Pandemi süresince Vali'nin ve diğer kamu görevlilerinin maaşları da kesilse, onlar da 1176 TL'lik ödeneğe talim etseler, çocukları bir şey istediğinde alamasalar, işte o zaman anlayacaklar sıkıntının nasıl çekildiğini.

Öğretmen ve imamların aldıkları ücretten, benim ödediğim vergilerden düşen payı helal etmiyorum. Doktor,hemşire ve sağlık çalışanlarına ise helal olsun. Hiç bir iş yapmadan evinde oturup, para alanlardan kesilip, sağlık çalışanlarına, emniyet görevlilerine verilmeli.

Adam utanmadan gelmiş viop başlığında ahkam kesiyor. Biz kumarı kendi paramızla oynuyoruz.
    Bak sen bilgi sahibi olmadan yazana bak....hemşireye helal diğerlerine haram.....peki görev başındayken borsa ,viop ile ilgilenmek haram değil mi....Çalıştığım yerde senin gibi bir sürü sağlık elamanı var ...görevini yapmaz gözü sürekli telefonda renkten renge girer sonra bana az verdiler der.....böyle görevini yapmayanları uyarırım devam ederse hakkında soruşma açıp hiç acımam....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Bu ülkenin mevcut durumunda öğretmenlerin çok payı var. Kusura bakmayın. Öğretmen viop başlığında kumar oynar mı?

Geçen sene de tospa diye biri vardı. Mesai saatlerinde durmadan foruma mesaj yazar dururdu. Büyük ihtimal ders sırasında da yazıyordu. Onun yüzünden sonsuza kadar ceza aldıydım.

düz tabanın geldiğini gördüğünüz anda basın shortu 1,000 puan garanti...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    düz tabanın geldiğini gördüğünüz anda basın shortu 1,000 puan garanti...

aynen öyle oldu paragözü gördüğünde pik yapmış demektir...

canlı canlı sunum yaptım size....

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aynen öyle oldu paragözü gördüğünde pik yapmış demektir...

canlı canlı sunum yaptım size....

bir canlıda benden gelsin

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bir canlıda benden gelsin

acemi şansı işte naparsın

Sayfa 452/961 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz