İsbtr 1000-1500 iken iskur 6000-7000 araligindaydi yillarca. Dipnot bu hisselerde 2-3 kisi bile takip etmedigi yillar. Yani sonuc olarak iskur nereye gelirse 4te biri ile 7de biri araligina gelmeli. İnşallah hepsi artar
İsbtr 1000-1500 iken iskur 6000-7000 araligindaydi yillarca. Dipnot bu hisselerde 2-3 kisi bile takip etmedigi yillar. Yani sonuc olarak iskur nereye gelirse 4te biri ile 7de biri araligina gelmeli. İnşallah hepsi artar
Herkesin yanıldığı nokta bu.iş a ve iş b kurucuyu hareket ettirebilir. İş a ve İşb evet değerli olabilir ama kurucuyu hareket ettiremez. Kurucu onları hareket ettirebilir. Bakış açılarımız farklı, yaklaşomlarımız farklı.hele şu 400 lot muhabetinden sonra, kurucu için uğraşırım.
Yani 14000-25000 gibi bir deger isbtr icin. Bu orani temettuden de yakalayabilirsin 2017 de brüt temettuler yaklasik 0,5e 3,5 idi. Hisse adedi ile carpiyorsun tekrar hisse adedine boluyorsun o yuzden direkt 0,5/3,5 e bolebilirsin. Ytd
Dediğiniz 0.5/3.5 oranında şöyle bir hata var. Her sene artan işbankası karında işb de artan bir miktarda kar alması sebebiyle en son 2017 de 0.5 e yükselmiştir temettüsü. Ama kurucu sabitlenmiş. Hatta sabitlendiği miktar olsa bile 250 bin/2500 adet desek hisse başı 1000 tl alırdı işkur. O zaman iş b bir adet işkurun 2000 de biri eder de deme hakkımız doğar
Benim icin sorun degil iskur ve isbtr unuttugum hisseler imhayi bekliyorum. Alimlar dikkatimi cekti yazmaya karar verdim. B yi satmissin kendi mantiginla, hayirli ugurlu olsun. Zaten buyuk cogunlukla kurucudasin biliyorum seni. B nin daha gidecek yolu var gibi alimlardan oyle gorunuyor. İştahli alimlar. 150 alim, satis olmadigi icin havada kaldi. Kurucu artarsa b artar. B artarsa kurucuyu etkiler yukseltir. Ytd
Sayın kwon ben sattıysam kötüdür mantığı değil. Matematiğe bakım iş a ile kıyaslayın. İnşallah 50 bin olur. Ama iş a 1 milyon etmeli.yoksa anlamsız
Kurucu imhasinda ne kadar alacagini dusunuyorsun? İsbtr de imha durumunda bu fiyatlar komik olacak. Artislar holdinglesmeyi ve imha operasyonunu fiyatliyor. Bana yarin 1000 e dusecek deseler satmam. Bu bir irade meselesidir. Kurucuda 150-200 bin oldugunda cikacaga benziyorsun. İmhaya kadar satilik hissem yok. Herkese bol kazanclar. Ben olsam sattigim hisseye donupte mesai harcamam. Saygilar
Yer İmleri