Sayfa 453/999 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Biz de 1864 Kuzey Kafkasya göçmenleriyiz. Ama benim anadilim Türkçe ve ben Türküm. Hissettiğim aidiyet Türkçe konuşanlar tarafındadır. Ermenileri çok severim, tonla arkadaşım var. Daha geçen gün Sabetaycılar için ''iyi ki varlar'' diye yazdım. Ama şimdi Azeri-Ermeni savaşır da Azeriler zarar görürse, kusura bakmayın bütün gücümle Azerileri desteklerim. Kaldı ki,Azerbaycan Türkü hiç arkadaşım yok. Gittim,sevmedim orayı. İran Azerileri iyidir.

Koç abi, ''Azeriler Karabağ'ı kazanır'' dedi. Ben, Karabağ'ı geçtim, Karabağ dışında %25 Azeri toprağı 27 yıldır Ermeni işgalinde. 1 milyondan fazla Azeri topraklarından sürülmüş. Abi insaf artık insaf...

Sizin anadiliniz nedir?
    Nuri kardeş, polemiğe gerek yok. Benim ne demek istediğimi anlamışsın. Milliyetçi biriyim ama ırkçı değilim, o kadar yazayım sadece.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Dolarizasyonu azaltıcaz diyo...Nası azaltıcan??? Bu kadar boş konuşan biri daha olamaz. Sürekli imam diliyle, hayal satan bir ekonomi bakanı. Bugünleri de gördü bu ülke...

3.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ben aylardır thyao nun 11.00 üzeri her kademesinden ısrarla short yapıyorum. yıl sonuna kadar da aynen devam..
    Ben de pahalı buluyorum ama short yapmadım çünkü devlet şirketi sonuçta batırılmayacağı belli, konjönktür aslında işine gelecek şekilde ilerliyor küçükler low cost lar batıyor hem pilotlara/ekiplere daha az maaş verme hem de çok geniş ağı sayesinde epey dolu uçma ihtimali var temel olarak 10 lira altında aslında alınıp unutulabilir bir şirket ama çok fazla adam kayırma yolsuzluk liyakatsizlik haberleri çıkıyor bu durumda hantallaşıp zarar da yazabilir. Tam olarak nötr üm THY ye karşı, onun yerine iyi yönetildiğinden emin olduğum ve uçuşlar başlarsa güzel kar yazacak tüpraş ı tercih ettim spotta o da çok ucuz bana göre.

Fıııııııssssssss
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Nuri kardeş, polemiğe gerek yok. Benim ne demek istediğimi anlamışsın. Milliyetçi biriyim ama ırkçı değilim, o kadar yazayım sadece.
    Teşekkürler...
    @erefefik

6. Dolar düşmüyor damat
    Piyasa ile uyumlu olcaz dedirtsedi biri bari

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    spotla vadeliyi yine kafa kafaya getirdi herif.
    bakalım ne yapacak..
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolar düşmüyor damat
    Piyasa ile uyumlu olcaz dedirtsedi biri bari
    Doları hiç ağzına almadı
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Sayfa 453/999 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •