Sayfa 453/614 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Daha dün gibi aklımda dibi 2.50 olan hisseye 2.60 tan izli mermi (ilk alım) attığımda buraya yazdığım, 2.80 den tamamen girdiğimi yazdığım. Elime gecenlede sürekli eklemeler yaptığım. Şimdi benim dediğim zamandan beri elinde tutanlar %100 karda ne mutlu bana
    Ne demiştik "bu sefer ky de kazanacak lami cimi yok"

2.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sen bakma burada yazılanlara Kamil bey adamdı.. ve tam da dediğin gibi zamanlaması benim gibi onunda yanlıştı o kadar. Ama artık akillandim işimi daha sağlam yapıyorum kendi kordonumu kendim keseceğim asla ama asla bu sefer yanilmayacagim. Artık daha sağlamım daha diriyim daha ayigim. İşimi 3. Adamlara birakmayacagim. Ben icerde olduğumda herkes bilsin ki icerdekiler kazanacak.
    [emoji1787]

3. Bizim gibi 2 senedir bekleyenleri değil sonradan gelenleri tebrik etmek lazım. Biz ceremesini çektik onlar yaşıyor valla. Maliyete gelsin diye bekle dur işin yoksa. Sonradan elde etmenin şöyle bir dezavantajı var belki, aldığı malın kıymetini bilemediği için satabiliyor erkenden. Biz ise çektiğimiz ceremenin karşılığını almadan yakasını bırakmak istemiyoruz. Ben şahsen bu sene 15 olsun anca satarım. Onun haricinde satma şansım yok. Belki buraları arayacağız ilerde ama o riski almak zorundayım.

4.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bizim gibi 2 senedir bekleyenleri değil sonradan gelenleri tebrik etmek lazım. Biz ceremesini çektik onlar yaşıyor valla. Maliyete gelsin diye bekle dur işin yoksa. Sonradan elde etmenin şöyle bir dezavantajı var belki, aldığı malın kıymetini bilemediği için satabiliyor erkenden. Biz ise çektiğimiz ceremenin karşılığını almadan yakasını bırakmak istemiyoruz. Ben şahsen bu sene 15 olsun anca satarım. Onun haricinde satma şansım yok. Belki buraları arayacağız ilerde ama o riski almak zorundayım.
    15 tl fiyatını destekleyecek temel anlamda ne unsurlar var?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by uyuyan Yazıyı Oku
    15 tl fiyatını destekleyecek temel anlamda ne unsurlar var?
    Temel unsur çok da borsada ne olur bilinmez.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

6. Düş mk düş

7. Ver gelsin 5 liraya alırım

8. İstediğin kadar düş içimde zerre korku yok. Ben bu hisseye 6-7 için girmedim ki düşüyor diye takilayim.

Korkmuyorum çünkü:

Neleri beklediğimi biliyorum.
    Niye beklediğimi biliyorum.

Bu sadece Dap muhabbeti değil Dap bu hikayenin sonu değil Dap sadece bir baslangiç. A4 e döksem 12 punto ile 2 sayfa yazarım en az polhonun geleceği hakkında.
    Ben şirkete patronlarından daha bile fazla potansiyeline güveniyorum onlar farkına varmazlarsa çocukları farkına varacaktır. Ama güzel bir kadro kurmuslarken Tolga bey, hacıkamiloğlu gibi güzel background u olan kişilerle gömlek değişimine gitmisken bu hisse fiyatına elbet yansıyacaktır. Toplantıda da söyledim biz polho yu geleceğin Sasa si olarak görüyoruz diye ama buraya unsur isteyenlere unsur atacak değilim çünkü;

Bu hisseye inandirilmislarla yola çıkılmaz bu hisseye inanmislarla yola çıkılır.

Sayfa 453/614 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •