Bir ses çıkmadı gk uzamazdi hayret en fazla yarım saat sürerdi ve bilgiler gelirdi çıt yok
Bir ses çıkmadı gk uzamazdi hayret en fazla yarım saat sürerdi ve bilgiler gelirdi çıt yok
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Temettü neyinize yetmiyor dediler![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sevgili filozof desene srmayeyi yibitas gibi çekirdek parasında bırakıp 200-300 bintl lere hisseyi goturecek bu zibidi papaz kılıklı ky biksin istiyor şeref yoksunu ama bekleyeceğiz bak yimpasa zincirleri kırdı endeks felan takmıyor simdiden bir haftada ikiye katladı neyi var nalburcu bir hisse ve almancilarinda vebali çok o din kisvesine bürünmüş yobazda da bir tanidigimda da vardı kendisi oldu cocuklarina kaldı ben de 3 sene önce borsada hesap açtırıp oğluna kote ettirmistim 58 lotu vardı satayım dedi sattirmadim ve bekle diyorum 300-400 binlerde sat gitsin dedim
1 ocak 2020 tarihi itibariyla
1 Egeen 509 TL
1 yibitas=3269TL
Bugün itibarıyla
1 egeen =9350
1yibitas=205.400
Yani, 1 ocak 2020'de 6.3 egeen 1 yibitas ederken bugun 1 yibitas 22 egeen ediyor.
Simdi birileri kiyasladigin sirkete bak diyebilir elbette. Ama kiyaslatana bak...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte genel kurul böyle olur yatırımcı böyle doyurulur bilgiyle!
https://x.com/selcuksalman44/status/...622716649?s=46
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Az kalsın temettü de arada kaynayacaktı Allahtan kamuya 9 gün izin verildi yoksa 3 Nisan yerine 7 Nisanda alacaktık 45 gaymeyi![]()
Yer İmleri