Sayfa 454/614 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Konut fiyat endeksinde artış yıllık %145,5 oldu

2. Ben unsurcu arkadaşın sorusunu önemsiyorum. Çünkü inanmaya değil bilmeye ihtiyacımız var. Cevap ise sallamaydı elbet. Beklentimiz var ayrı konu. Keşke temel analiz hep çalışsa da herkes zengin olsa.
    Maliyeti düşük olanların rahatlığını anlayabiliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Çünkü inanmaya değil bilmeye ihtiyacımız var.
    "Onun için diyorum ya inandirilmislarla yola çıkılmaz inanmislarla yola çıkılır" diye.

İnanmak için bilinçli bilgi (araştırarak öğrenmek) gerek, inandirilmak için ise bilgisiz olmak yeterli, yani buraya yazsam okusanız bazıları icin yeterli ama dediğim gibi bana inandirilmis adam lazım değil inanmış adam lazımki araştırıp yeni şeyler bulsun. Malesef 3-5 kişi hariç kimsenin o taraklarda bezi yok

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    "Onun için diyorum ya inandirilmislarla yola çıkılmaz inanmislarla yola çıkılır" diye.

İnanmak için bilinçli bilgi (araştırarak öğrenmek) gerek, inandirilmak için ise bilgisiz olmak yeterli, yani buraya yazsam okusanız bazıları icin yeterli ama dediğim gibi bana inandirilmis adam lazım değil inanmış adam lazımki araştırıp yeni şeyler bulsun. Malesef 3-5 kişi hariç kimsenin o taraklarda bezi yok
    Benimle yola,ben yan koltukdaysam çıkılır, direksiyondaysam çıkılmaz.Gevezeyimdir uyutmam şöförü

y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Benimle yola,ben yan koltukdaysam çıkılır, direksiyondaysam çıkılmaz.Gevezeyimdir uyutmam şöförü

y.t.d.
    Gel abi gel sen bin ama kemerini tak çünkü bu araba değil uçak. Hiç bu eğimle yükselen araba gördün mü bu uçak uçak yada füze

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Gel abi gel sen bin ama kemerini tak çünkü bu araba değil uçak. Hiç bu eğimle yükselen araba gördün mü bu uçak uçak yada füze
    Kemer belime takarım.O da giydiğim pantul yerinde dursun diye .

y.t.d.

7. Kaçır oğlum güzel havaları süründür dur aq

8.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Kaçır oğlum güzel havaları süründür dur aq
    Sayın mi16 biliyorum moral motivasyonun bozuk dolar maliyetinden uzaksın işte bu yüzden senin için güzel bir anektod paylaşacağım müsait bir zamanımda burada.

Sayfa 454/614 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •