Sayfa 455/999 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ülkemizde pek çok Ermeni vatandaşımız var. Bu ülkeye, bayrağa gönülden bağlı. Zaten belki de çoğu sizden, benden çok buralı. Benim büyükler kafkasyadan 1700 lü yıllarda gelmiş. Çoğu Ermeni belki 1000 yıldır burada.

Dolayısıyla, Ermenistanı eleştirip, Azerbaycan yanında saf tutrken, ülkemizdeki Ermeni yurttaşlarımızı da rencide etmeyelim. Nasıl ppk ile ülkeye bağlı, terörle alakası olamayan Kürt vatandaşlarımızı ayırıyorsak, aynı hassasiyeti Ermeni vatandaşlarımız için de göstermeliyiz. Aynı şey Musevi vatandaşlarımız için de geçerli.
    aynen dediğiniz doğru....

2. Sunumda kur saldırıları diye birşey vardı
     Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Doları hiç ağzına almadı

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    discretus vs alien robots (*)

destansı savaş sürüyor dolar pozlarımız bozmadan devam.. bunların konuşmaları kadar manasız şeyler yok.. 3-4 senedir aynı saçmalıkları ekranda tekrarlıyorlar.. karşılarında soru soracak adam olmadığından atıyorlar.. trump mesela rakibiyle konuşuyor bunlar kaçak güreşiyor.. neden ?? saklayacak şeyler mi var acaba..

(*) merry , yapı vs..
    ykb robotu her kodcunun hayalidir her şey var robotta tek mi yoksa pek çok farklı yazılım mı bilmiyorum ama gerçekten iyi çalışıor kar rakamlarını filan çok merak ediyorum.

Hep diyorum biz çok fakiriz en baba şurada 400 500 kontrat yazan çıksın, adam her gün milyarlarla oynayıp istikrarlı kazanıyorsa bu inanılmaz bir matematik inanılmaz bir başarıdır. Ha, pek çok dürüst olmayan avantajı da var malesef o ayrı ama yine de zor bir olay.

4.  Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Dolar/Döviz beklentisi açıklanmadı mı? yoksa ben mi kaçırdım...

Dolarda "saldım çayıra, mevlam kayıra" politikasına geçtik herhalde
    evet kimsenin dikkatini çekmemiş burada.
    asıl önemli kısım buydu bence...

5. 3+3olarak anlaşmışlardı 2021için, 8 gelirse fazladan 2 puan

Ytd
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    2021 tüfe beklentisi yüzde 8 . Maaşlara 4+4 zam var . Hayırlı olsun memur arkadaşlar.

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ya ben ağlamak istiyorum
    adam 2001 model europa modele acaip fiyat biçmiş.
    ölmüş abi bu memleket.
    kimse bana satınalma endex inden , kapasite kullanım oranından, güven endex inden ya da ebesinin örekesinden bahsetmesin..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63804607/detay
    fiyat normal sanki... 7.800 tl...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ben aylardır thyao nun 11.00 üzeri her kademesinden ısrarla short yapıyorum. yıl sonuna kadar da aynen devam..
    şimdilik hareketler seni destekliyor....tebrikler...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kabine açıklanınca(2018 yazın),MEHMET ŞİMŞEK yerine bu bakan geldiği belli olunca;MER.LİN GARBANKTA DEHŞET SATIŞ YAPMIŞTI.

Yabancının bakışı hala değişmedi.bence yapılması gereken ilk iş,bakanın istifasıdır.sonrada yapılacaklar var tabiki.
    Maliye Bakanı kendisine söyleneni yapıyor. Bu yüzden istifası bir şey değiştirmez. İstifa etmesi gereken şahıs bellidir. O da istifa etmeyeceğine göre, fakirleşmeye devam. Bakalım Ekim ayından itibaren yağmur gibi zamlar nerelere gelecek.
    Son olarak, taş gibi borsamız var diyenlere: her gün fakirleşiyorsunuz, haberiniz var mı?

Sayfa 455/999 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •