Sayfa 455/1000 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bir ekonomi düşünün dolar kısa vade de 8.5 görüyor ondan sonra ver allah ver 6.8 zor tutunuyor sonra bir gecede tekrar 8.5 ...Tüccar , fabrika esnaf kardeşim malını neye göre fiyatlayacak...Bu gün 8 den hesapladı ertesi gün dolar 9 oldu diyelim ..Kasa boş ise biraz göreceli faiz verirsin dolarıda en azından tuik verilerine göre salınım yapmasını sağlarsın millet önünü görür malını fiyatlar...Keşme keş bir piyasada ne ticaret olur ne de üretim...

Hata bunlarda kesinlikle değil , Hata sürekli aynı kişileri iktidar yapan seçmendedir...Seçmen istanbul seçiminde olduğu gibi hala bunları destekliyor....Hak ettiğimiz şekilde yönetilmeye devam
    Tüccar kerdeşin öyle ince hesaplara kafası basmaz. Dolar 6.5 da olsa 8.5 da olsa direk 10 liradan hesaplayıp, etiketi yapıştırıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB/Kavcıoğlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk
    gece bile temel kazıyor vob..
    şâfâk-i âlem oldu...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yok sn. heval yok .... Maç daha yeni başlıyor. Yabancı dedikleri kuruluşlar verdiler gazı raporlarla güzellemeler yazdılar. Avlarını tam hedeflerine çektiler, şimdi keyifle çıtırdatmak için yarışıyorlar. Daha tahvillerden, borsadan çıkacaklar var. Kapının dar olduğunu bildiklerinden askeri düzenle geçeceklerdir. Yoksa ezilen çok olur. Ben Cumaya kadar - Cuma namazı çıkışında açıklama yaptırmamak için - 8,75 ler görür diye düşünüyorum. Ama düşünmek ayrı , eylem ayrı. Sadece yaşlı kafayı yoruyorum. Bugüne kadar düşsünde alayım diye beklediğim şeyi işte Cuma günü alırım belki. Yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım ciddi iştir.
    Bende yaşlandım kalp de dayanmadığından borsayıda bıraktım...Eurobond faizi alıp keyfime bakıyorum...Sağlık sorunları nedeni ile Dünyadan erken el çektim

4. Dipten hisse aldim kalkınca kaktırayim dedim. Kaktirdilar

Birçok kişi buradaki bazı arkadaşlarda dahil dövizlerinin tamamını veya bir kısmını sattı.Ama kimse tamamen vedalaşmadı.Düşünce geri almak için sattı.Bu kadar satışa rağmen 7.50 yi geçemez denilen dolar 7.80.Bu satan insanlar geri almak için bekliyor olacak.Eğer düşmezse bu satanlardan ekstra bir talep daha gelecek.Vatandaştan 3-4 milyar satış geldiği halde buralarda kalıyorsa dolar satış alışa döndüğünde ne olacak.Sonuçta bu satışı karşılayan birileri var.

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Birçok kişi buradaki bazı arkadaşlarda dahil dövizlerinin tamamını veya bir kısmını sattı.Ama kimse tamamen vedalaşmadı.Düşünce geri almak için sattı.Bu kadar satışa rağmen 7.50 yi geçemez denilen dolar 7.80.Bu satan insanlar geri almak için bekliyor olacak.Eğer düşmezse bu satanlardan ekstra bir talep daha gelecek.Vatandaştan 3-4 milyar satış geldiği halde buralarda kalıyorsa dolar satış alışa döndüğünde ne olacak.Sonuçta bu satışı karşılayan birileri var.
    Bir dolar satmadım ,satmam da,merkez ne zamanki artı rezerve geçer o zaman düşünürüz.Sen batıksın kardeşim ne bık bık ötüyorsun önce donunu topla derler adama,hala benim bankadaki dolarlarımın altınlarımın sana güvence diye verilmiş zorunlu karşılıklarını satarak artistlik yapıyorsun.Ha beni susturacak zarara sokacak tek şey kıbrıs misali yunanistan misali devlet bankadaki dolarları altınları çekemezsin diye kesik atar o zaman başka.O zaman da yapacak bir şey yok hakikaten.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende yaşlandım kalp de dayanmadığından borsayıda bıraktım...Eurobond faizi alıp keyfime bakıyorum...Sağlık sorunları nedeni ile Dünyadan erken el çektim
    En iyisini yapmışsınız hiç olmazsa akşamları rahat uyursunuz. Böyle saçma sapan yönetimin günlük kabuslarını yaşamaktansa. Borsada kayıplar çok büyük ky için insan üzülüyor.

Borsasız olmaz,gene elbet asıl para borsada kazanılır,ama çok erken, bence kesinlikle zamanı değil .

Sayfa 455/1000 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •